Onaylı Üye
Psu gücün yetersiz kalıyor olabilirmiintel i-5 9400f işlemciye sahip bir arkadaşım var cs go da 100 fps civarı alması gerektiğini düşünüyordum fakat 40 fps civarı alıyor ve bu bana aşırı mantıksız geldi sebepleri ne olabilir nelere bakılabilir
Not:Bilgisayara yeni format atıldı fps kısıtlaması herha gi hiç bir şey yok antivirus olarak ise kaspersky kullanıyor.
her şey düşüktüEkran kartı ve driver sürücülerini güncel tutun. YouTube üzerinde CS GO Fps boost videoları mevcut onlardan birini denediniz mi ve oyun içi ayarlarınız neler?
tamamdır teşekkürlerbende de aynı sorun vardı normalde almam gereken fps 300 aldığım fps hep 210 - 220 lerdeydi . normalde ramlerim 3600 mhz. fakat bios güncel değilmiş. sonradan farkettim. bios güncelleyince takriben istediğim oranlara ulaştım. güncel bios ayarlarına anakart modeli ile birlikte ulaşabilirsin. ama dikkatli ol yaparken.
İşletim sisteminde öncelik verdiğin bişey varsa kapat
deneyeceğim çok teşekkür ederim hepinizeknk windowsun grafik ayarlarını performan odaklı değilse performans odaklı yapmayı dene
Psu'su ne tam olarak bilmiyorum sorayım araştırayım çok teşekkür ederimPsu gücün yetersiz kalıyor olabilirmi
Powersuply en az 500w olsunher şey düşüktü
Post automatically merged:
tamamdır teşekkürler
deneyeceğim çok teşekkür ederim hepinize
Post automatically merged:
Psu'su ne tam olarak bilmiyorum sorayım araştırayım çok teşekkür ederim
500W imişPowersuply en az 500w olsun
Ekran kartin da önemli bir bileşen oyunlarda ekran kartin nedir500W imiş
teşekkürlerTurn down your resolution to 1024x768, also use proper starting command lines ( you can google them). And make sure nothing CPU consuming is running in the background
evet bende öyle biliyordum ama işte çok garip bir durumBildiğim kadarıyla cs işlemciye daha çok yüklenen bi oyun. Ekran kartın da yeterli işlemcin de. Arkaplanda güç tüketen uygulamalara dikkat et. Virüs taraması yap. Bilgisayarındaki çöpleri temizle. Yararı olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?