Gereksiz ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Yaklaşık bir günden beri affedirsiniz ama g*tümü yırtıyorum lol script hatasını düzeltebilmek için denemediğim hiçbirşey kalmadı artık yetmezmiş gibi birde yetkililere danışmaya çalışıyorum birtane bile bi yetkili çıkıp sorunlu veya şunları şunları yap demedi herkes kendi keyfine düşkün sitede sadece spamlama yapanları yasaklandığı bir toplum olarak görüyorum yaklaşık 16 saatten beri Lol script cmd hatası veriyor diye yazıyorum kimse ilgilenmiyor boş yere daha scripti kullanmamış Normal üyeler geliyor yorum atıyorlar kimse tabi bunları görmüyor ulan ben konu açıyorum Hile teknik yardıma forumlara girdiğimde kendi konumu göremiyorum acaba bugamı girdi diyorum birdaha açıyorum tabi bende gözükmeyince konu açılmadı sanıyorum oysaki açılmış bana fotoları atıyor çok fazla konu açmışsın diye madem görüyorsun yazdığım konuları neden cevap vermiyorsun neden yardım etmiyorsun Koskoca Destek moderatör ama tek amacı 1 milyon konu içerisinde spam yapanları küfür edenleri bulup banlamak kimseye ne yardım ediyorlar ne bişey yapıyorlar tek birisini tanıyorum PeachCat saolsun o yardım etti, (Script konusunda değil) arada bir raslıyorum ingiliz tarafında bile moderatörlüğünü yapıp yardım ediyor insanlara şimdi soruyorum script kullanan 10 kişiden 6'sı bu B record hatasını alıyor ve loader çözümlerinde böyle bir çözüm yok bu hata çözülmüyor Güvenlik duvarıymış falan boş iş herşeyi denedim diyorum elimden geleni yaptım pc'ye dahi format attırdım olmuyor özel konuşma başlattım biriside bu sorunun farkındayız çalışıyoruz yazmadı yazıklar olsun banımıda kaldırmayın ama artık yardım edin insanlara ;)

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Öyle hatalar verdimi bikaç gün beklemen lazım. Hile güncelleniyor genelde. Bu süre uzun sürüyor ama yapacak bişey yok.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Genel olarak kullanılan hataların %90'ı All in one Runtimes dosyalarından kaynaklanır, %5'lik kısım Directx11 güncel olmadığından ve %5'lik diğer kısım ise Gerçek Zamanlı Guard aktif olduğu için hata alırsın. Tam olarak nasıl bir hata aldığını ss ile aktif ederek gönderirsen özelden yardımcı olurum. Maalesef çok fazla konu ve başlık içerisinde ilgilenildiği için "Forum" adı verilen mecrada kişi ve kişilerin yetişememesi gayet doğal. Bunun akabinde "Forum" adı altında kullanıcıların tecrübe edindiği ya da bilgisi olduğu vasıflarda birbirlerine yardım edebilmesi amaçlanır. Sürekli olarak yetkili, yardımcı yetkili vb. rütbedeki kişilerden yardım beklemek biraz da olsa zor olacaktır. Ben gerekli yardımı edeceğim, tüm inject hataları ile beraber özelden ulaşırsanız yardımcı olurum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
senin pc kaynaklı hata o neden yardımcı olsunlar sabırsızca spam yapıp mesaj atarsan ban yersin tabi

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Normalde uzun uzun yazmıcaktım ancak anlamıyorsun madem uzun uzun yazalım.
1-) "sitede sadece spamlama yapanları yasaklandığı bir toplum olarak görüyorum" Kurallara uymazsanız, siteyi çöplüğe çevirirseniz tabiki cezasını alırsınız ne bekliyordunuz?
2-) "boş yere daha scripti kullanmamış Normal üyeler geliyor yorum atıyorlar kimse tabi bunları görmüyor" Ben bunu söylemekten sıkıldım, rapor tuşuna basaraktan kural ihlalini bize bildirebilirsiniz gerekeni yaparız. Forumda 2 milyon üye var ister istemez gözden kaçabiliyor.
3-) "Hile teknik yardıma forumlara girdiğimde kendi konumu göremiyorum acaba bugamı girdi diyorum birdaha açıyorum tabi bende gözükmeyince konu açılmadı sanıyorum"
1597759825845.png
Buradan basarak konularınızı görebilirsiniz, aynı konudan "3,4" sefer açarsanız tabiki cezasını alırsınız.
4-) " Koskoca Destek moderatör ama tek amacı 1 milyon konu içerisinde spam yapanları küfür edenleri bulup banlamak kimseye ne yardım ediyorlar ne bişey yapıyorlar tek birisini tanıyorum " Biz site moderatorüyüz hile moderatorü değil tabiki sitenin huzurunu sağlamak ve kural ihlali yapanlara gereken cezayı kesmek zorundayız ne bekliyordun :D Ancak site ile ilgili soru/sıkıntılarınız'ı bize iletebilirsiniz yardımcı oluruz.
5-) "bu sorunun farkındayız çalışıyoruz yazmadı yazıklar olsun banımıda kaldırmayın ama artık yardım edin insanlara ;)" Banını tabiki kaldırmıcaz bu hesabınıda kapatıcam, ban sürenin bitmesini bekliceksin.

Son olarak ana hesabına baktığımda uyarı puanı aşımından ban yemişsin ortada haksız ban yok :D Forum kurallarını oku ve uygulamaya çalış bu hesabını kapatıyorum ban sebebinede bu mesajı eklerim #Kilit+çöp

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...