- Yasaklandı
Banlı Üye
Yaklaşık bir günden beri affedirsiniz ama g*tümü yırtıyorum lol script hatasını düzeltebilmek için denemediğim hiçbirşey kalmadı artık yetmezmiş gibi birde yetkililere danışmaya çalışıyorum birtane bile bi yetkili çıkıp sorunlu veya şunları şunları yap demedi herkes kendi keyfine düşkün sitede sadece spamlama yapanları yasaklandığı bir toplum olarak görüyorum yaklaşık 16 saatten beri Lol script cmd hatası veriyor diye yazıyorum kimse ilgilenmiyor boş yere daha scripti kullanmamış Normal üyeler geliyor yorum atıyorlar kimse tabi bunları görmüyor ulan ben konu açıyorum Hile teknik yardıma forumlara girdiğimde kendi konumu göremiyorum acaba bugamı girdi diyorum birdaha açıyorum tabi bende gözükmeyince konu açılmadı sanıyorum oysaki açılmış bana fotoları atıyor çok fazla konu açmışsın diye madem görüyorsun yazdığım konuları neden cevap vermiyorsun neden yardım etmiyorsun Koskoca Destek moderatör ama tek amacı 1 milyon konu içerisinde spam yapanları küfür edenleri bulup banlamak kimseye ne yardım ediyorlar ne bişey yapıyorlar tek birisini tanıyorum PeachCat saolsun o yardım etti, (Script konusunda değil) arada bir raslıyorum ingiliz tarafında bile moderatörlüğünü yapıp yardım ediyor insanlara şimdi soruyorum script kullanan 10 kişiden 6'sı bu B record hatasını alıyor ve loader çözümlerinde böyle bir çözüm yok bu hata çözülmüyor Güvenlik duvarıymış falan boş iş herşeyi denedim diyorum elimden geleni yaptım pc'ye dahi format attırdım olmuyor özel konuşma başlattım biriside bu sorunun farkındayız çalışıyoruz yazmadı yazıklar olsun banımıda kaldırmayın ama artık yardım edin insanlara