Normalde uzun uzun yazmıcaktım ancak anlamıyorsun madem uzun uzun yazalım.
1-)
"sitede sadece spamlama yapanları yasaklandığı bir toplum olarak görüyorum" Kurallara uymazsanız, siteyi çöplüğe çevirirseniz tabiki cezasını alırsınız ne bekliyordunuz?
2-)
"boş yere daha scripti kullanmamış Normal üyeler geliyor yorum atıyorlar kimse tabi bunları görmüyor" Ben bunu söylemekten sıkıldım, rapor tuşuna basaraktan kural ihlalini bize bildirebilirsiniz gerekeni yaparız. Forumda 2 milyon üye var ister istemez gözden kaçabiliyor.
3-)
"Hile teknik yardıma forumlara girdiğimde kendi konumu göremiyorum acaba bugamı girdi diyorum birdaha açıyorum tabi bende gözükmeyince konu açılmadı sanıyorum"
Buradan basarak konularınızı görebilirsiniz, aynı konudan "3,4" sefer açarsanız tabiki cezasını alırsınız.
4-)
" Koskoca Destek moderatör ama tek amacı 1 milyon konu içerisinde spam yapanları küfür edenleri bulup banlamak kimseye ne yardım ediyorlar ne bişey yapıyorlar tek birisini tanıyorum " Biz site moderatorüyüz hile moderatorü değil tabiki sitenin huzurunu sağlamak ve kural ihlali yapanlara gereken cezayı kesmek zorundayız ne bekliyordun
Ancak site ile ilgili soru/sıkıntılarınız'ı bize iletebilirsiniz yardımcı oluruz.
5-)
"bu sorunun farkındayız çalışıyoruz yazmadı yazıklar olsun banımıda kaldırmayın ama artık yardım edin insanlara " Banını tabiki kaldırmıcaz bu hesabınıda kapatıcam, ban sürenin bitmesini bekliceksin.
Son olarak ana hesabına baktığımda uyarı puanı aşımından ban yemişsin ortada haksız ban yok
Forum kurallarını oku ve uygulamaya çalış bu hesabını kapatıyorum ban sebebinede bu mesajı eklerim #Kilit+çöp