Gereksiz yorum atanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kendilerini çok bilmiş sanıyorlar atıyorlar yorumu ban yemem zannedip koca yürekli modlarımız affeder mi :D

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
ya bari doğru düzgün yorum yapsalar oda yok boş boş yorum yapıyorlar

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kardeşim hile kullanmamız için en az 300 yorum istiyolar biz ne yapalım hesabım 2017 den kalma ama hala normal üye

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
milletin hakkını yiyorlar 1 günde 200 yorum yapan var bak bana mesela 3 yıldır 23 yorumum var

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
boş insanlar insanın hakkına giriyolar halbuki insan gibi yorum atsalar çok güzel bir forumk çok şey öğrendim ben

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu hileler yüzünden oyun oynanamaz hale geldi fakat hileciler için yeni hack server açılması lazım.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Herkesler hile için burada. Siteye aşık olup gönülden bağlanan insanları bekliyorduk biz halbuki

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ben de gördüğüm yerde reportluyorum ama bitmiyorlar elbet yenileri geliyor :D

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ben şahsen birisi yardım isterse araştırıp yanıt veriyorum, üstteki üyenin mesajına benzer mesaj atmam ama adam özenip atarsa ona kalmış maksat hem biz yararlanalım hemde üye işini görsün hep bu şekil devam ediceğim;))
+ ''eee'' vs. vs. bu şekilde mesaj görürsem gereksiz mesaj diye raporluyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hahah 2 gün önce birisi üye olmuş iki günde 300 mesaj kasmış adamı raparladığım halde ne ban yedi nede birşey 2 güne 300 mesaj yazıyor soruyorsun seçkin üyeliğim ne zaman açılır diye soruyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gerek yok boş yorum yapmalarına ben 3 aydır üyeyim buraya sorsan 10 tane yorumum olmuş arkadaşlarında dediği gibi adam 2 günde 300 yorum atıp geri bildirim istiyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
boş yorum yaparsanız zaten modlar banlıyo bıldıgın konuya yorum yapıcaksın

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
yöneticiler sağolsun fırsat vermıyor işlerinin başındalar kafam rahat o yuzden hak yendığını sanmıyorum :)

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öncelikle şu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. 3 yıldır siteye üye olan arkadaşlarımız var. 3 yıldır beri yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz ancak foruma kayıtlı süren 3 yıl ve yorum sayın 30 40 larda geziyorsa bir zahmet hileyi kullanma. Haftada 10 yorum atsan felan en kötü 250-300 yorum ediyor, ve o rank kısıtlaması olan hileler, o oyunlar "hile" konusunda kesinlikle taviz vermediği için o rank kısıtlaması mevcut. Site kurucularımızın hilenin binevi private kalması için aldığı önlemdir. Rank kısıtlaması olan hileleri sadece siteye "emek" verip o rankı elde edenler kullanabilir.Şunu da eklemek istiyorum, siteyi 7/24 tarayan bir ekibimiz mevcut. Hileyi kullanmak uğruna siteyi "çöp" etmeye çalışan arkadaşlar gereken cezayı alıyor. O konuda kesinlikle yaptırımımız ağırdır esnek davranmıyoruz.Bizde bir insanoğluyuz gözümüzden kaçan ihlaller olabiliyor o konudada sizlerin yardımını talep ediyoruz.
1592077919707.png

Bu sol altta bulunan rapor tuşuyla kural ihlalleri olan yorumları bildirebilirsiniz.

Kardeşim hile kullanmamız için en az 300 yorum istiyolar biz ne yapalım hesabım 2017 den kalma ama hala normal üye

2017'den beri burda olup hala 50/60 yorum bandında geziyorsan sorun sende bizde değil. Kayıt tarihi 2018 2019 olup 1-2k yorum bandında olan adamlar biliyorum. Sorunu başkasında aramak yerine kendinde arasan?

hahah 2 gün önce birisi üye olmuş iki günde 300 mesaj kasmış adamı raparladığım halde ne ban yedi nede birşey 2 güne 300 mesaj yazıyor soruyorsun seçkin üyeliğim ne zaman açılır diye soruyor

O eleman tek tek kontrol edildi. Spam yoruma rastlanmadı bilip bilmeden konuşma. İstiyorsanız sizde üyeleri tek tek kontrol edip "ss (screenshot)'unu alaraktan" üyeyi raporlayabilirsiniz gerekeni yaparız. Baştada dediğim gibi "insanoğluyuz" gözümüzden kaçan ihlaller olabilir. Bize yardımcı olmanız gerekiyor. İyi forumlar diliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...