Çözüldü getlast eror

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
muıcore uygulamasını çalıştırıyorum wolftü classic hack indiriyorum getlast eror diyor hata çözümleri kısmına bakıyorum bu bir hata değil başka bir pencerede işlem yapacaktır gibi bir şey diyor amabaşka pencere falan yok yardımcı olabilecek varmı benim pc win7 acaba bu sebeptenmi

Son düzenleme:
Çözüm
Hilenin çalışabilmesi için windows 10 olması lazım ve 1909 sürümü olması lazım diye biliyorum yanlış isem düzeltin bende mesela 20H3 Var dostum bende kullanamıyorum ama windows 10 sadece sürümü değişik diye yani sen düşün :)
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hilenin çalışabilmesi için 10 olması gerekli dostum hileler maalesef 7 de desteklemiyor
Win 10 yükseltmesi yapmanı tavsiye ederim tek ve kesin olan çözüm budur
:peepoNice: :mum:

Moderatörün son düzenlenenleri:
En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hilenin çalışabilmesi için windows 10 olması lazım ve 1909 sürümü olması lazım diye biliyorum yanlış isem düzeltin bende mesela 20H3 Var dostum bende kullanamıyorum ama windows 10 sadece sürümü değişik diye yani sen düşün :)

Çözüm

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
"getlast eror" dediğiniz hata genellikle internetinizden dolayı indirme yapamamış olan hilemizin loaderinden kaynaklanıyordur. Hile ilgili herşeyi silip tekrardan yüklemeyi deneyiniz. Ayrıca yönetici olarak açmayı da hatırlatayım. Bir üyemizin sorunu da aynı şekildeydi bu tarzda çözdük. İyi forumlar.

Ayrıca eklemek istediğim birşey daha var; ( bu tarzda ise çözümü de böyledir.)

1589823372240.png

[GetlastError() B7 - Thread Stopping : XXXX]
  • Bu bir hata değildir.
  • Hile Yüklendiğini Gösterir.
  • External Yazıyor İse Başka Bir Pencere Açacaktır.
  • İşlemin Devamı Orada Olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...