Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim fazla şehirler arası gezme şansım olmadı dostlar, yakın zamanda bir yerlere gitmek istiyorum. Gezip güzel gördüğünüz yerleri benimle paylaşır mısınız?
2021 yılında askerliğimi hatay iskenderunda yapmıştım biraz da gezme şansım olmuştu keşke şu an bu halde olmasaydı net tavsiye edeceğim yer olurdu yemekleri gezilecek sahil havası falan tam bi akdeniz iklimi biraz da değişikti ama cidden çok güzeldi şu an tavsiye olarak manzara seviyorsan karadeniz bölgesinden rize trabzon yada sinop u öneririm ordunun da yaylaları güzeldir bu arada