GIBIRNet'e zam geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
vergi artışı işte her şeyin artmasına sebebiyet veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Niye habire zam geliyor? Anlamış değilim.

Bende anlamıyorum ama gene düşük tuttuklarını düşünüyorum

netspeed zamlı fiyatı 228tl oldu on numarada hızlı çok memnunum zam olmasayı iyidi

Bende gıbırdan memnunum arada kesintiler oluyordu sadece ama güzeldi

Mazota gelen zamdan dolayı aklına gelebilcek her şeyin fiyatı artacak

Muhtemel

Bu zammın gelmesi hayra alamet değil. GIBIRNet bile 240 TL'ye dayandıysa diğer İSS'ler de zam yapacak ve artık internet ücretlerinin de aylık 250-300 TL gibi rakamlara geldiğini göreceğiz. Ne denebileceğini de bilemiyorum.

İşin komik tarafı internet ülkede ücretsiz olacaktı :D

150 olan internet 300 liraya fırlayacak
Tabi sözleşmeniz varsa sözlesmeleri 3 ay sabit fiyat daha sonraki aylardaki ödemeleri 2 katina çıkarmışlar benzine 7 lira geliyirsa internet fiyatlarinin 300 liraya dayanmasıda normal artik

Sözleşme yapmak mantıklı gelmiyordu ama artık o da tartışılır oldu zamlardan dolayı

Türk telekom 200₺ 30mbps . Bulunduğum mevkiden dolayı gelebilecek en iyi hızın bu olduğunu söylüyorlar … Önerim türk telekoma geçme .

Türk telekomdan çıkış yapıp gıbıra geçtim orası bataklık 240 a 100 mbps destekliyor gıbır

turk telekom iyi gibi ben kullanıyorumda

Bende kullandım pek memnun kalmadım 16 hıza 110 tl para alıyordu önceden sonrasında çıkış gerçekleştirdim

benzine gelen zamdan sonra şaşırtmıyor artık

Ben şaşırdım :)

Şahsen ben Vodafone kullanıyorum ve 100 MB fiber internetime sabit 122 TL ödüyorum tahütlü. Tahütsüz 200'ü bulur.

Güzel taahhüt ilk defa işe yaradı gibi gözüküyor

geçmiş olsun alacaklara şimdiden

İnternet olmaması çok sorun

Turknet 159 TL idi son 2 aydir 250 TL geliyor. Normal fiyatlar bunlar artik alis.

Görünce çok şaşırdım aslında bu kadar beklemiyordum ama ilk zamlarını yaptılar o yüzden normal geldi

Gibirnet kullanıcısı olarak ne yazık ki üzüldüm ne güzel 1 senedir bu fiyattan kullanıyorduk ama yine de uygun fiyat diyebilirim taahhütsüz olarak zaman gösterecek başka internet firmalarına geçip geçmeyeceğimizi

Gıbırnet internette bazen düşmeler oluyor sorunun bizden kaynaklandığını söylüyorlar ama ona rağmen gerçekten çok hesaplıydı diğer internet servis sağlayıcılarının da zam yapacağını düşünüyorum sanırım gıbırnetle devam edeceğiz

Ping ve upload tarafında bir şikayetin yoksa yinede cüzzi bir miktar olduğunu düşünmekteyim.

Adresime belirttiği hıza yakın hız veriyor çok sorun yok aslında o yüzden

Her şeyin fiyatı artıyor en sonunda onlar da zam yapmak zorunda kalacaklardı.

İlk zamını yaptı o yüzden normal zaten

350 100mbps türktelekom fiber hizmeti kullanıyorum gayet iş görüyor

350 TL çok fazla her ay gerçekten

niye mi zam geliyor gıbırnet bilindiği üzere turktelekom portlarını kullanıyor ve bunun için kira ücreti ödüyor ve port ücretleri felaket derecede zamlanmış durumda cebinden veriyordu şimdiye kadar bugün de patladı gıbırnet balonu :D.

Sen ne kullanıyorsun da epey zam yapmadı gene de

ilk defa duydum gıbır neti

Tavsiye ederim ama kopmalar hız sorunu bazen olabiliyor

ben de seni etiketlemeye gelmistim hehe. 110tlden 240 biraz absurt olmus ama sanki?

Bence de en azından 200 falan yapsaydı 240 belki daha zam yapmazlar

Artık 200 TL altında düzgün internet bulmak zor Türknette 250 yapmıştı tekrar zamlanır 1-2 ay içinde

En çok tepkiyi Türknet almıştı yaptığı zamlardan dolayı şuan da ne olacak bilmiyorum

İnternette lüks olacak gibi
:thinkie:

Yani evet absürt olmuş ama artık bu tür şeyler normal gelmeye başladı 240 lira bakalım zaman neler gösterecek

300 olacak muhtemele yılbaşında

Vallaha hocam ben şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım umarım kimse yaşamaz diyeyim fiyatı fazla da değil 50 de işimi gördüğü için bunu tercih ettim yoksa elbette ben de 100 ve üstü taraftarıyım emin olabilirsiniz.

Türktelekom kullandım yıllarca bi memnun edemediler

en azindan 240tlye turktelekom kullanmiyoruz :)
hocam 50 download artik cok yetersiz ve 50yi cogu zaman vermiyorlar bile. ayrica asiri ilgisiz musteri hizmetleri var. surekli internet kesilmeleri, hiz yavaslatmalar falan. cok cok onceden 24mbps paketim varken bana max 6 veriyorlardı altyapım da 100mbpsye kadar destekliyor.

Hangisi bu gıbırnet mi
Türk telekom 8 hıza 200 küsür cekiyordur şuan da :D durum kötü

Ustam interneti nakliye ile taşımıyorlar ki pahalılaşsın bilerek yapılan zamlar bunlar

:D Nakliye ile taşımıyorlar ki patlattı knksss

ilk kayıt olduğumda 69tl ödüyordum şuan 260 ödüyorum ama parasını hakediyor türknet

Türknette kullandım gıbırla aynı hızı veriyor da ondan da pahalı diye ayrıldım

100 liralık paketi kullanıyordum yıllardır kötü olmuş bize bir ayar çekeceklerdir ya.
Ayrıca gıbır konya bozkırda bu adamların sülalesinin lakabı ekmek şirketleri fırınlarıda var

Bende 110 luk paketi kullanıyordum ayar çekmelerinden ziyade umarım daha zam yapmazlar

neye zam gelemdiki buna gelmeisn

İnternet ücretsiz olacak şeklinde gündem vardı ya bi zamanlar

her şeye o kadar zam geliyor ki insanlar şaşırmıyo artık az bi zam da yapmamışlar sana

Az zam değil maalesef

knk ilkinde 69 tl ydi şimdi 200 tl den fazla oldu direk al

Bum aldın asgari ücret kaldı mı 11.160

400 sabit de gıbırnet ne olm koptum xd

Ne o mevzu

gayet normal zam gelmesi sanki ülkede dolar artmıyor her şeye zam gelmiyormuş gibi internet fiyatlarına zam gelmesine niye bu kadar şaşırdınız

En çok vaat edilen konu çünkü

ilk defa duydum harbiden hüzel calisilmsi yani

Çalışmak gelişti zor iş

Gün geçtikçe bu yorumuna bak

economi nereye gidiyor ya valla 1 lira aldıgımız şeyler şuan 20-25 alıyoz ya valla bide zamlar var çok kötü aga çokk

İçecek fiyatları aklıma geldi sen bunu yazınca

Bilmem maliyeti karşılayamadılar artık

190tl veriyoruz en düşük paket TT. Bizimde 100den buraya geldi işte

Hızı düşüktür o paketin bende kullandım TT

Moderatörün son düzenlenenleri:
Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tahhüt çok çok işime yaradı ve hala zamanı var.

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
vodofonenet kullanıyorum 2 yıl boyunca 85 tl ödedim tahaddüt bitince 180 liraya yükseldi 50Mbps hız alıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Üye
2 HİZMET YILI
vodofonenet kullanıyorum 2 yıl boyunca 85 tl ödedim tahaddüt bitince 180 liraya yükseldi 50Mbps hız alıyorum
vodafone şuan kaç
Post automatically merged:

Tahhüt çok çok işime yaradı ve hala zamanı var.
tahhütsüz net bence daha güzel

malesef öyle

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Öyle öyle, fazlasıyla işime yarıyor şu an mükemmel :D
:D Bitmeyecek şekilde uzattırmaya çalış eğer memnunsan
ben eski müşteri olduğum için 180 tl veriyorum yeni geçenlere fiyatları nedir bilmem
Ucuzmuş aslında şuan ki fiyatlara bakarsak
100 mbps yi 210 tl civarında alıyorum alt yapıya göre değişiyor o
Türktelekom olarak düşünürsek şaşırdım ucuz geldi

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Kullanmaya Değmeyecek Kullanıcısına Değer Vermeyen 5 para etmeyen ISS Kullanıcıya değer vermezler kendi hatalarını çözmezler sadece altyapı sağlayıcı firmaya suç atıp ortadan kaçarlar :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kullanmaya Değmeyecek Kullanıcısına Değer Vermeyen 5 para etmeyen ISS Kullanıcıya değer vermezler kendi hatalarını çözmezler sadece altyapı sağlayıcı firmaya suç atıp ortadan kaçarlar :D
Sen ne kullanıyorsun kopmalar oluyor gerçekten

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Sen ne kullanıyorsun kopmalar oluyor gerçekten
Comnet nakil aldım çıkmayıda düşünmüyorum GıbırNETin Peerlar leş Mikrotiklerini koruyamıyorlar sabah akşam düşüyor :D sözde iss bunlar başka bişey değil

Comnet nakil aldım çıkmayıda düşünmüyorum GıbırNETin Peerlar leş Mikrotiklerini koruyamıyorlar sabah akşam düşüyor :D sözde iss bunlar başka bişey değil
+ Olarak Müşterilerine firma değiştirmek istediklerinde hak tanımayıp hizmet numarasını vermeyen,nakil alınmak istendiğinde imzalı evraklara red basan bi firma,

Evraklara Red olayı henüz başıma gelmedi fakat hizmet numarasını bilerek vermiyordu TT aracılığı ile aldım

+ Olarak Müşterilerine firma değiştirmek istediklerinde hak tanımayıp hizmet numarasını vermeyen,nakil alınmak istendiğinde imzalı evraklara red basan bi firma,

Evraklara Red olayı henüz başıma gelmedi fakat hizmet numarasını bilerek vermiyordu TT aracılığı ile aldım
Bi + daha

Discord Sunucularına Çoluk Çocuk Koymuşlar Millete Her problem olduğunda modem aldırmaya alışmışlar ve Kendi Problemlerini bile TT Üzerine Yıkmaları Çabası :D
FTTH Altyapıda rezil bi hizmet verebildikleri için teşekkürler kendilerine okuyorlarsa

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

Bi + daha

Discord Sunucularına Çoluk Çocuk Koymuşlar Millete Her problem olduğunda modem aldırmaya alışmışlar ve Kendi Problemlerini bile TT Üzerine Yıkmaları Çabası :D
FTTH Altyapıda rezil bi hizmet verebildikleri için teşekkürler kendilerine okuyorlarsa
Tekrardan merhaba, internetten fiyatlarına baktım gerçekten düşük gözüküyor gıbırda bazen kesinti oluyor fakat comnet parayı aldıktan sonra değişik davranış sergiliyormuş internetten biraz araştırma yaptım geçmeyi düşündüm aslında 130 tl diyor 12 aylık peşin verince siz nasıl yaptınız

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Tekrardan merhaba, internetten fiyatlarına baktım gerçekten düşük gözüküyor gıbırda bazen kesinti oluyor fakat comnet parayı aldıktan sonra değişik davranış sergiliyormuş internetten biraz araştırma yaptım geçmeyi düşündüm aslında 130 tl diyor 12 aylık peşin verince siz nasıl yaptınız
Aksine Comnet şuan o adını verdiğimiz Gıbırdan iyi xd bugün onunla alakalı bi konu hazırlamayı düşünüyorum (Comnet Kullanıyorum) Değişik Davranış falan sergilemiyor gayet ilgililer fakat müşteri hizmetlerine hakaret içeren cümle kurduğun zaman hizmetini kapatabiliyor o yüzden agresif biriysen geçmemen gereken bi iss xd ki bence adamlar haklı

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Aksine Comnet şuan o adını verdiğimiz Gıbırdan iyi xd bugün onunla alakalı bi konu hazırlamayı düşünüyorum (Comnet Kullanıyorum) Değişik Davranış falan sergilemiyor gayet ilgililer fakat müşteri hizmetlerine hakaret içeren cümle kurduğun zaman hizmetini kapatabiliyor o yüzden agresif biriysen geçmemen gereken bi iss xd ki bence adamlar haklı
Zam yapmamış fiyatları mı bu şekilde kendilerinin agresif birisiyle alakası yok aslında hizmeti normal bi şekilde verirlerse sıkıntı olacağını zannetmiyorum 8-9 aydır gıbırnet kullanıyorum çünkü aslında geçilebilir arada çok fiyat farkı var çünkü gıbırnet aylığı 240 TL ama comnet zam yapar mı bilemiyorum ve toplu para veriyoruz bi nevi aslında taahhüt oluyor o yüzden :D sıkıntı şikayet varı girip okudum ona dayanarak yorum yaptım

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Zam yapmamış fiyatları mı bu şekilde kendilerinin agresif birisiyle alakası yok aslında hizmeti normal bi şekilde verirlerse sıkıntı olacağını zannetmiyorum 8-9 aydır gıbırnet kullanıyorum çünkü aslında geçilebilir arada çok fiyat farkı var çünkü gıbırnet aylığı 240 TL ama comnet zam yapar mı bilemiyorum ve toplu para veriyoruz bi nevi aslında taahhüt oluyor o yüzden :D sıkıntı şikayet varı girip okudum ona dayanarak yorum yaptım
Zam yapsa bile gıbırnet daha mikrotik sistemlerini koruyamıyor böyle bi firmaya 240 ödeyeceğime gider comnete 240 öderim

Zam yapsa bile gıbırnet daha mikrotik sistemlerini koruyamıyor böyle bi firmaya 240 ödeyeceğime gider comnete 240 öderim
ve comnet gıbırnet gibi habersiz zam yapan bir firma değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...