GIBIRNet'e zam geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Zam yapsa bile gıbırnet daha mikrotik sistemlerini koruyamıyor böyle bi firmaya 240 ödeyeceğime gider comnete 240 öderim
Post automatically merged:

ve comnet gıbırnet gibi habersiz zam yapan bir firma değil
Anladım denenebilir ama bir den internet hızını kestiğini vs. yazmışlar o yüzden tedirginde olmadım değil açıkçası ve zam yapacaklarını düşününce toplu para vermedikten sonrada pek bi şey farketmiyor ama güzel gibi de duruyor :thinkie:

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Anladım denenebilir ama bir den internet hızını kestiğini vs. yazmışlar o yüzden tedirginde olmadım değil açıkçası ve zam yapacaklarını düşününce toplu para vermedikten sonrada pek bi şey farketmiyor ama güzel gibi de duruyor :thinkie:
Zam yapacak veya zam yapmayacak diye bi durum yok gıbırnet discordunda zam yapacak dedikleri b ütün firmalara hala zamsız okadar yüksek bedelde port zamı gelmedi :D gıbırnetin yalanları desek yeridir milletin geçişini vermemek için bi yerlerini yırtıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Zam yapacak veya zam yapmayacak diye bi durum yok gıbırnet discordunda zam yapacak dedikleri b ütün firmalara hala zamsız okadar yüksek bedelde port zamı gelmedi :D gıbırnetin yalanları desek yeridir milletin geçişini vermemek için bi yerlerini yırtıyorlar
Sen baya rahatsız oluyorsun gıbır netten anladığım kadarıyla da zaten zam yapana kadar gıbırnet en ucuzuydu diye biliyorum internet önerin için teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Sen baya rahatsız oluyorsun gıbır netten anladığım kadarıyla da zaten zam yapana kadar gıbırnet en ucuzuydu diye biliyorum internet önerin için teşekkürler
Gıbırnet hakkında konu paylaştım neden rahatsız olduğumuda orda dile g etirdim dahada konuyu uzatmaya gerek yok

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bende türktelekom kullanıyorum paket 182 tl 100/8 aralığa kadar sonra banada 240 geçircekler sanırım

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gıbırnet hakkında konu paylaştım neden rahatsız olduğumuda orda dile g etirdim dahada konuyu uzatmaya gerek yok
Teşekkür ederim sohbet ve bilgilerin için hazırladığın konuya bakıyorum şimdi hemen
bende türktelekom kullanıyorum paket 182 tl 100/8 aralığa kadar sonra banada 240 geçircekler sanırım
Türktelekom hiç f/p değil maalesef ya ama sizin gene de iyimiş

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Yakında dumanla haberleşecez o durumlara gelmeye az kaldı :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
1000 mbps 350 tl önceden 300 50 tl zam yapatılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...