herhangi bir sıkıntı çıkar mıamidewin den girerek orta uzunlukta rasgele sayı,harf girerek spooflayabilirsin
Gelelim nasıl kullanacağınıza:herhangi bir sıkıntı çıkar mı
amidewin ile /bs yazıp öğrenmeye çalıştım ordada default string gözüküyor boot ile yapınca seri no gözükür mü diyorsunGelelim nasıl kullanacağınıza:
-Rufus ile flaşınızı FREEDOS olarak biçimlendirin.
-Dosyaların hepsini flaşın içine atın
-Boot menüye gelerek flaşı UEFI OLMADAN bir şekilde boot edin
-Sırayla izleyeceğiniz komutlar şunlardır;
amidedos.exe /su /bs /ss
amidedos.exe /su auto
amidedos.exe /bs "Buraya az önce yukarıda çıkan /bs komutunun karşısındaki anakart seri numarasını 2-3 hane değiştirerek aynı uzunlukta yapıştırıyoruz"
amidedos.exe /ss "Buraya az önce yukarıda çıkan /ss komutunun karşısındaki sistem seri numarasını 2-3 hane değiştirerek aynı uzunlukta yapıştırıyoruz"
bu kadar bunları yaptığında garanti den çıkabilir bilgisayarın zaten spoof yapıcaksan spoof da da çıkıyor
oradan seri numarası gözükmüyor ?win+r yapıp msinfo32 yazarsan görebilirsin.
Cmd ye bu kodu yapıştır wmic baseboard get serialnumberoradan seri numarası gözükmüyor ?
Ben denedim gördüm istersende deneCmd ye bu kodu yapıştır wmic baseboard get serialnumber
aynısı default stringCmd ye bu kodu yapıştır wmic baseboard get serialnumber
Biosunu güncelle yada anakartını sök arkasında yazar iyi forumlar.aynısı default string
bendede yazıyo du salladım oraya işe yaradıamidewin ile /bs yazıp öğrenmeye çalıştım ordada default string gözüküyor boot ile yapınca seri no gözükür mü diyorsun
he iyi o zaman arkadaşın seri numarasını istiyim değiştirip o kısımlara yazıyım sağ ol <3bendede yazıyo du salladım oraya işe yaradı
Merhaba, öncelikle bu işlemi çok defa kendi bilgisayarımda yaptım ve eski seri no kayıtlı olduğu için herhangi bir sıkıntıda eskisine çevirip garantiye yollayabiliyorum. Yaptığım yöntem hem asus hemde masaüstü tüm bilgisayarlarda çalışıyor. Serial gözükmediği için ve anakartının zaten garantisi dolduğu için internetten birazcık araştırıp gigabyte anakartlar için örnek serial ve bios serial buldum ve bunları o kısıma yazıp kaydettim. sonrasında serial gözüktü ve değiştirip spoof işlemini yapmış oldum. elimde formatsız spoof methodu olduğu için format atmama gerek yok. ek olarak bios up/down a gerek yok mevcut sürümü tekrardan yazdırırsan zaten sıfırlandığı için bios update kısmınıda geçiyorum. cevabınız için teşekkür ederim iyi forumlar.Umarım yaptığınız işlemlerde Anakart'ın garanti kapsamından çıkacağını da biliyorsunuzdur. Bazı yerlerde gördüğünüz free yöntemleri denerken Format - Bios up/downgrade işlemlerinde de bocalar iseniz karşınızda siyah bir ekran mouse klavye ışığı ile karşı karşıya çay içersiniz. DMİEDİT ile görebilrisin seri numaranı, eğer Leptop kullanıyor isen zaten hiç girişmene gerek yok bedava yöntemlere çünkü sonuç göremezsin. CPU-Z programı ile deneyerek de görebilirsin. Eğer hiç bir şekilde göremiyor isen format ile de alakalı olabilir sürümünü değiştirdiğin zaman tanımlanır. İyi forumlar