ana kartıma göre düşük kalıcağını biliyorum hocam tam verimi alamaya bilirim farkındayım ilerde daha iyisini alıcam zaten anakartın fakat ekran kartı %100 uyuşur değil mi? şuan önemli olan o banauyuşur da kanka anakartın bi tık düşük kalıyo ekran kartına göre
ileri model derken ne demek istediniz anlamadım ama üst model alma fikriniz icin teşekkür ederim. fakat oynadıgım oyunlar o kadar sistem istemeyen oyunlar şuan ekran kartım yok ve beni oynadıgım oyunlarda kastırmasın diye bi ekran kartı alıyorum o lol mc roblox gibi oyunlar oynuyorumEkran kartın uyuyor kanka ama biraz üst model almanı öneririm ileri model için
Kanka bütçeni tam bilmiyorum fakat bende ASUS PRIME B450M-K II varileri model derken ne demek istediniz anlamadım ama üst model alma fikriniz icin teşekkür ederim. fakat oynadıgım oyunlar o kadar sistem istemeyen oyunlar şuan ekran kartım yok ve beni oynadıgım oyunlarda kastırmasın diye bi ekran kartı alıyorum o lol mc roblox gibi oyunlar oynuyorum
1.5tl ye birşeyler almayı düşünüyorum ama şu aralar değil belki bi 2 haftaya falan da 1.2 tl ye falan gördüm senin ekran kartını idare ediyor mu bari? ve benim diğer parcalarla uyuşur mu ki?Kanka bütçeni tam bilmiyorum fakat bende ASUS PRIME B450M-K II var
Benim kki şuanlık yeterli kanka ama şuanda 1.2 tl zor bulursun anca ikinci el bulabilirsin o kadar ne kadar ileri yönlü olur bilmiyorum. Anca ikinci el alabilirsin bence1.5tl ye birşeyler almayı düşünüyorum ama şu aralar değil belki bi 2 haftaya falan da 1.2 tl ye falan gördüm senin ekran kartını idare ediyor mu bari? ve benim diğer parcalarla uyuşur mu ki?
Benim kki şuanlık yeterli kanka ama şuanda 1.2 tl zor bulursun anca ikinci el bulabilirsin o kadar ne kadar ileri yönlü olur bilmiyorum. Anca ikinci el alabilirsin bence
Trendyoldan gelir diye düşünüyorum gelmezse ise ya da hatalı gelirse geri gönderirsin ondan sıkıntı olmaz. Fiyatı güzelmiş ollınabilirBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burda yazdıgı kadarıyla 1.2tl diyor trendyoldan almak ne kadar mantıklı bilmiyorum daha önce hic pc toplamadım yanlışım varsa cahilliğim icin kusura bakmayın
peki 1.5tl ye daha güzel diyebiliceğimiz birşey var mı? 2 sinide aklımda bulundurayım hangisine yeterse onu alayım.Trendyoldan gelir diye düşünüyorum gelmezse ise ya da hatalı gelirse geri gönderirsin ondan sıkıntı olmaz. Fiyatı güzelmiş ollınabilir
anakart'ın nesinden konuşuyoruz bende katılayımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burda yazdıgı kadarıyla 1.2tl diyor trendyoldan almak ne kadar mantıklı bilmiyorum daha önce hic pc toplamadım yanlışım varsa cahilliğim icin kusura bakmayın
hocam uyumlu olduğu bulundu teşekkür ederiz. fakat biz şuan anakart konusuyoruz biraz gec kaldınız
anakart'ın nesinden konuşuyoruz bende katılayım
peki 1.5tl ye daha güzel diyebiliceğimiz birşey var mı? 2 sinide aklımda bulundurayım hangisine yeterse onu alayım.
2tl - 2.5tl arası geziyor hocam genede teşekkür ederim öneri icinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu ekran kartını bulabilirsen bakabilirsin
komple pc özelliklerini söylermisiniz1.5tl civarı ekran kartı önerisi alıyorum var mıdır önerin beni azda olsa götürebilicek ?
islemci soketini hesaba katmayi unutma bariana kartıma göre düşük kalıcağını biliyorum hocam tam verimi alamaya bilirim farkındayım ilerde daha iyisini alıcam zaten anakartın fakat ekran kartı %100 uyuşur değil mi? şuan önemli olan o bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?