Onaylı Üye
Dostum imkanın varsa al yoksa yarın hiç alamayabilirsin
Bütçen yetiyorsa neden olmasın ama 3080 bence çok abartı olur gibi dostum ama alırsan da bir daha ekran kartına ihtiyaç duymana gerek kalmaz almak istiyorsan da elini çabuk tut derim burası Türkiye yarın bir bakarsın fiyatı 5'e katlamış384 bit olayı beni cezbediyor. 3070 ti lerde 256 bit var fiyat ortalama 17-18 civarı o fiyatlara çıkmışken iyi bir şey alma düşüncesindeyim.
Almadan önce sisteminin uyumlu mu değil mi diye kontrol etmen gerek aksi taktirdi ekran kartı elinde kalır. Bende 1050 2gb la geçinmeye çalışıyorum xD umarım sisteminle uyumludur. Hayırlı olsun şimdiden! Ekran kartının özelliklerine gelecek olursak hiç bir oyunda yarı yolda bırakmaz oyunda sıkıntı olmadığı sürece videolarını falan izledim performansı oldukça iyi.Arkadaşlar merhaba 5 yıldır kullandığım yada 4 zaman su gibi akıyorGTX 1070 Kullanmaktayım artık bunu değiştirmenin zamanı geliyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu ekran kartı fiyatı şuan ki piyasalara göre uygun geliyor kendi ekran kartımı 5bine satsam 17.499 'a gelmiş olacak, sizce değer mi
Bence değer cidden fps oyunlarında o farkı hissediyosun adamı 1 sny bile erken görsen çok işine yarıyor hemen al dostumArkadaşlar merhaba 5 yıldır kullandığım yada 4 zaman su gibi akıyorGTX 1070 Kullanmaktayım artık bunu değiştirmenin zamanı geliyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu ekran kartı fiyatı şuan ki piyasalara göre uygun geliyor kendi ekran kartımı 5bine satsam 17.499 'a gelmiş olacak, sizce değer mi