Onaylı Üye
resimde gördüğünüz gibi en son bu bildirim geliyor. oyuna giriyorum hile menüsü gelmiyor hileyi calıstıramıyorum. nasıl calıstırabilirim?? Birde calıstırmayı durdurdu hatası aldım
bende aynılarını yaptım ama bir türlü düzelmiyor login succefuly de kalıyor hepBende de benzer hatalar oldu biraz üzüldüm gibi aha olmayacak diye . Oyunu ve MemoryUI yi kapat aç yapın ya da direkt pc kapa aç bende sorun öyle çözüldü ...
dostum nasıl çözdün sorunu analatır mısınsorun çözüldü sagolun konu kilit
Im stuck to waiting for login
arkadaşının dediğini yaparak çözdüm arkadaşlar bunu yaparsanız onay sistemi akfit olur ve oyuna giriş yapıp oynayabilirsiniz. yardımcı olan herkese tesekkurlerOrada diyor ki onayı yaptıktan sonra siteyi kapatmayın biraz bekleyin, bu pencere kapanınca işlem tamamlanmış olacak. 1DK bekleyin, normalde yeni link açıp f5 atması lazım oto olarak chromade . Eğer hiçbir değişiklik olmuyorsa chromeye dönüp ctrl + v yapıp yapıştırdığınız linke gidip bekleyin, çözülecektir.
Wait for game yazıyor oyuna tıkladığım an memory gidiyor hile aktif olmuyor ancaksorunu olan team wiever verebilir
ya nasıl konu acıcam birde memory hackers wolftü olmuyor onaylıyorum reklamı işte oyuna gir diyo giriyorum hile calısmıyor real inventory ile giriyorum ondada olmuyor wolftü durduruldu diyor memory hackersi özledik eskisini odadan atma gelsinOrada diyor ki onayı yaptıktan sonra siteyi kapatmayın biraz bekleyin, bu pencere kapanınca işlem tamamlanmış olacak. 1DK bekleyin, normalde yeni link açıp f5 atması lazım oto olarak chromade . Eğer hiçbir değişiklik olmuyorsa chromeye dönüp ctrl + v yapıp yapıştırdığınız linke gidip bekleyin, çözülecektir.