herkesin dilinde döndüğü unutulmaz şarkı asjgklasjg teşekkür ederim ama bu tarz değilAkdeniz akşamları adsadsafsaf![]()
Kendine iyi bak diyerek beni benden aldın Çok teşekkürler <3Öneride bulunabilirim fakat zevkler ve renkler diye bir şey var hoşuna gider gitmez bir göz at derim.
-Klasik ama bir o kadar da güzel ( Akdeniz Akşamları )
-Düşler Sokağı
-Elfida
-Nalan
-Kendine İyi Bak
-Ay tenli kadın
Aklıma geldikçe düzenleyeceğim kontrol edersin şimdiden bol eğlenceler![]()
En havalı çalınan şarkı kendi şarkındır otur 1 haftada şarkı hatta şarkılar yaz ve sözlere bir ritimle eşlik et. Yok istemiyorum diyorsanBeyler 1 hafta sonra kamp a gidicez. Bana gitar ile çalabiliceğim şarkılar önerebilirmisiniz.
kız kardeşime söyleyecegim ne zamandır arıyodum hile sitesinde bulacagım aklıma gelmezdi eeqeqeqeqeÖneride bulunabilirim fakat zevkler ve renkler diye bir şey var hoşuna gider gitmez bir göz at derim.
-Klasik ama bir o kadar da güzel ( Akdeniz Akşamları )
-Düşler Sokağı
-Elfida
-Nalan
-Kendine İyi Bak
-Ay tenli kadın
Aklıma geldikçe düzenleyeceğim kontrol edersin şimdiden bol eğlenceler![]()
Hile siteside olsa genel olarak diğer konularda bir çok güzel paylaşım bulabilirsinkız kardeşime söyleyecegim ne zamandır arıyodum hile sitesinde bulacagım aklıma gelmezdi eeqeqeqeqe
gülümse kadın diye bir şarkı var çok hoşuma gidiyor onu çalabilirsin çalarsan bir klip isterim amaBeyler 1 hafta sonra kamp a gidicez. Bana gitar ile çalabiliceğim şarkılar önerebilirmisiniz.