Gizli icerik denemesi.. Bakalım olacak mı ?
11 Haz 2016 #1 freebooyalex5 F Onaylı Üye Katılım 23 Mar 2016 Mesajlar 88 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 52 10 HİZMET YILI Gizli icerik denemesi.. Bakalım olacak mı ?
11 Haz 2016 #2 mustafazaman12 M Seçkin Üye Katılım 6 Şub 2016 Mesajlar 463 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI kardeş gizli içerik spam mesajlardan dolayı kaldırıldı
11 Haz 2016 #3 Axe A Mustafa Kemal Atatürk Uzman Üye Katılım 23 May 2016 Mesajlar 280 Tepki puanı 8 Ödüller 7 10 HİZMET YILI yöneticiler sana ban denemesi yapabilirler haberin olsn.
11 Haz 2016 Konuyu başlatan #4 freebooyalex5 F Onaylı Üye Katılım 23 Mar 2016 Mesajlar 88 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 52 10 HİZMET YILI Tesekkurler... Bende bunu denıyordum ama olmadıgını anladım ve verdıgın bılgı ıcın Tesekkurler... Axe' Alıntı: yöneticiler sana ban denemesi yapabilirler haberin olsn. Genişletmek için tıklayın ... Tam olarak konuyu nereye acayım dıye bakındım ama bulamadım. Yanlıs yere acmısam tasınır sanırım.. Axe Bu tur denemelerı nereye yazacagım konusunda bır fıkrın var sanırım.. Yardımcı olabılırmısın ?
Tesekkurler... Bende bunu denıyordum ama olmadıgını anladım ve verdıgın bılgı ıcın Tesekkurler... Axe' Alıntı: yöneticiler sana ban denemesi yapabilirler haberin olsn. Genişletmek için tıklayın ... Tam olarak konuyu nereye acayım dıye bakındım ama bulamadım. Yanlıs yere acmısam tasınır sanırım.. Axe Bu tur denemelerı nereye yazacagım konusunda bır fıkrın var sanırım.. Yardımcı olabılırmısın ?
11 Haz 2016 #5 SpecialForces S Uzman Üye Katılım 30 May 2016 Mesajlar 236 Tepki puanı 7 10 HİZMET YILI Axe' Alıntı: yöneticiler sana ban denemesi yapabilirler haberin olsn. Genişletmek için tıklayın ... Senide banlayabilirler.
Axe' Alıntı: yöneticiler sana ban denemesi yapabilirler haberin olsn. Genişletmek için tıklayın ... Senide banlayabilirler.