bataryası ne kadar gidiyo. kaç saat ekran süresi alıyosunGm8 al hemen hemen aynı fiyat telefonun özellikleri fiyatına göre çok iyi 4 GB ram 64 GB hafıza var 999 TL ye aldım ve şuan çok memnunum tek sıkıntısı fazla sağlam gibi durmuyor bı düşüşte gidicek gibi bir duruşu var.
Batarya 3075 mah turbo şarj var gayet iyi gidiyor oyun vb oynuyorum hemen hemen elimde sürekli günde 1 kez takıyorum 1.3 saate doluyorbataryası ne kadar gidiyo. kaç saat ekran süresi alıyosun
ekran süresi ?Batarya 3075 mah turbo şarj var gayet iyi gidiyor oyun vb oynuyorum hemen hemen elimde sürekli günde 1 kez takıyorum 1.3 saate doluyor
olabilirBen önermiyorum telefonu sen general mobile alma başka bir markayı tercih et bu benim görüşüm. Benimde GM telefonum vardı taksit bitmeden telefon gitti. Garanti ile yapıldı ama yine düzelmedi. Sorunlu bi telefon :/ Lenovo almanı tavsiye ederim. K6 Note telefonu var tam bir pil canavarı. Şuan onu memnuniyetle kullanıyorum LenovoyuBataryası GM'nin 3100 mAh Lenovonun 4100 mAh 2 gün telefon dayanıyor sağlam
Şuan 900 - 1400 TL arası satılıyor onu alacağına bu telefonu al.