gm 5 plus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu telefonu kullanan varmı aranızda. telefon arızalandı yeni telefon alcam fazla pahalı olmasın diye bunu seçtim kullanan arkadaşlar tavsiye edermisiniz ?

HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Gm8 al hemen hemen aynı fiyat telefonun özellikleri fiyatına göre çok iyi 4 GB ram 64 GB hafıza var 999 TL ye aldım ve şuan çok memnunum tek sıkıntısı fazla sağlam gibi durmuyor bı düşüşte gidicek gibi bir duruşu var.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Gm8 al hemen hemen aynı fiyat telefonun özellikleri fiyatına göre çok iyi 4 GB ram 64 GB hafıza var 999 TL ye aldım ve şuan çok memnunum tek sıkıntısı fazla sağlam gibi durmuyor bı düşüşte gidicek gibi bir duruşu var.
bataryası ne kadar gidiyo. kaç saat ekran süresi alıyosun

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Ben önermiyorum telefonu sen general mobile alma başka bir markayı tercih et bu benim görüşüm. Benimde GM telefonum vardı taksit bitmeden telefon gitti. Garanti ile yapıldı ama yine düzelmedi. Sorunlu bi telefon :/ Lenovo almanı tavsiye ederim. K6 Note telefonu var tam bir pil canavarı. Şuan onu memnuniyetle kullanıyorum Lenovoyu :) Bataryası GM'nin 3100 mAh Lenovonun 4100 mAh 2 gün telefon dayanıyor sağlam :) Şuan 900 - 1400 TL arası satılıyor onu alacağına bu telefonu al.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben önermiyorum telefonu sen general mobile alma başka bir markayı tercih et bu benim görüşüm. Benimde GM telefonum vardı taksit bitmeden telefon gitti. Garanti ile yapıldı ama yine düzelmedi. Sorunlu bi telefon :/ Lenovo almanı tavsiye ederim. K6 Note telefonu var tam bir pil canavarı. Şuan onu memnuniyetle kullanıyorum Lenovoyu :) Bataryası GM'nin 3100 mAh Lenovonun 4100 mAh 2 gün telefon dayanıyor sağlam :) Şuan 900 - 1400 TL arası satılıyor onu alacağına bu telefonu al.
olabilir :)

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bencede gm alma bende vardı bitane 2 kere düştü telefon gg oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...