Onaylı Üye
öncelikle merhabalar ben bir mail hesabı çalmıştım adam beni sikayet edecegini dava edecegini söylüyo o maili nasıl temizleyebilirim
Kardeşim ben böyle bir durum yaşadım ve davalık olduk 1.600tl ceza ödedim yani o'da şu durumdan kaynaklanıyor İnsanların Kişisel bilgilerine sızmaktan dolayı aslında hapis cezası mevcut fakat uzlaşırsanız para cezası ile kapatabiliyorsunuz olayı ben bunun için tam 6.defa mahkemeye çıktım Ama uzlaşıp anlaşmaya çalışmanı tavsiye ederim gmaili geri vermeni kesinlikle şiddet ile tavsiye ederim.öncelikle merhabalar ben bir mail hesabı çalmıştım adam beni sikayet edecegini dava edecegini söylüyo o maili nasıl temizleyebilirim
şifresini değiştirdiğinde giriş yapamaz korkma bence xDöncelikle merhabalar ben bir mail hesabı çalmıştım adam beni sikayet edecegini dava edecegini söylüyo o maili nasıl temizleyebilirim
davamı hiçbişey yapamaz kanka gmail o kadar tanınmış birinin falan değilse hiçbirşey olmaz zaten bakmıyolar dava etse bileöncelikle merhabalar ben bir mail hesabı çalmıştım adam beni sikayet edecegini dava edecegini söylüyo o maili nasıl temizleyebilirim
O hesabı başka işlerde kullanmadıysan bence çok başın yanmaz tabii özel hak mahrumiyetinden biraz başın yanabilir.öncelikle merhabalar ben bir mail hesabı çalmıştım adam beni sikayet edecegini dava edecegini söylüyo o maili nasıl temizleyebilirim