Gmail nasıl temizleniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
öncelikle merhabalar ben bir mail hesabı çalmıştım adam beni sikayet edecegini dava edecegini söylüyo o maili nasıl temizleyebilirim

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
öncelikle merhabalar ben bir mail hesabı çalmıştım adam beni sikayet edecegini dava edecegini söylüyo o maili nasıl temizleyebilirim
Kardeşim ben böyle bir durum yaşadım ve davalık olduk 1.600tl ceza ödedim yani o'da şu durumdan kaynaklanıyor İnsanların Kişisel bilgilerine sızmaktan dolayı aslında hapis cezası mevcut fakat uzlaşırsanız para cezası ile kapatabiliyorsunuz olayı ben bunun için tam 6.defa mahkemeye çıktım Ama uzlaşıp anlaşmaya çalışmanı tavsiye ederim gmaili geri vermeni kesinlikle şiddet ile tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hesaptan çıkıp bir daha girmeyeceğini söyleyerek uzlaşmaya çalış, mahkeme falan işler büyümesin. siber suçların cezası artık daha ağır.

Üye
3 HİZMET YILI
Kanka hesabın senin çaldığına dair bir kanıt yoksa sıkıntı olmaz ama varsa sıkıntı çıkabilir tavsiyem hesabı geri vermendir siber suçların cezası ağırlaştırıldı.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka nasıl ifşa ettin kendini

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
tüm postaları silebilirsiniz ardından çöp kutusu daha sonra googleden veri temizliği yapmalısınız fakat yaptığınız zaten bi suc ve bu işlem büyük ihtimal google tarafından freezlenir

o mailden tamamen cıkıp adama vermeni öneririm sonrada modemini resetleyip kullandığın cihazların mac adresini değiştirmelisin ki bu adamların seni bulmasını yavaslatır veya engeller. ama unutma yaptığın suc ve haksızsın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
uzlaşöaya çalış adam haklı eğer dava görülürse ve adam uzlaşmak istemezse hapis cezasına kadar gider

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kısacası temizleyemezsin davayı açmadan mail hesabını sahibine ver.Davayla vs uğraşma.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Uzlaş agam hatta geri ver hakkında hayırlısı olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kötü cezaları var uzlaşmaya çalış kesinlikle

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
knk google deboş bi sekme aç ondan sonra senin foto olcak mail olcak yani ona tıkla ondan tüm hesap ları kapt var ona tıkla ondan sonra mail yanin da - işater var ona tıkla silinir ben öyle yaptım

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
davamı hiçbişey yapamaz kanka gmail o kadar tanınmış birinin falan değilse hiçbirşey olmaz zaten bakmıyolar dava etse bile

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kardeşim bu riskli, konumunuzu ip adresinden alabilirler

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
adama geri ver olay kapansın başın ağrır

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence sahibini çok uğraştırmadan ver çünkü adam forcelerse büyük bir ceza alabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
davayla uğrşamaman için şiddetle geri vermeni tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...