Çözüldü Gmod fps sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar 2 3 gün önce oynadıgım rp serverinde 30 25 fps alırken ona ragmen iyi rahat az droopla oynuyordum bugun den beri sürekli sw az olsada dolu olsada drooplar fps düşmesi vs yasıyorum bana saglam bi fps yükseltme verirmisinz g mod da

Çözüm
Başlangıç Kodları

Oyunu full ekranda oynuyorsan:
-dxlevel 81 -full -w WIDTH -h HEIGHT -console -novid -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd

Oyunu pencere modunda oynuyorsan:
-dxlevel 81 -sw -w WIDTH -h HEIGHT -console -noborder -novid -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd

kardeşim bu fps artırma yöntemini senin için buldum ve heralde benden başka bulan yok ki zaten kendi buldugum bir çözüm bunu denemelisin. ki oyun ayarlarını sıfırlaman gerekecek. ondan sonra bu çözümü dene. teşekkür ederim.
Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Başlangıç Kodları

-dxlevel 81 -full -w WIDTH -h HEIGHT -console -novid -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd

-dxlevel 81 -sw -w WIDTH -h HEIGHT -console -noborder -novid -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd

kardeşim bu fps artırma yöntemini senin için buldum ve heralde benden başka bulan yok ki zaten kendi buldugum bir çözüm bunu denemelisin. ki oyun ayarlarını sıfırlaman gerekecek. ondan sonra bu çözümü dene. teşekkür ederim.

Çözüm
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Başlangıç Kodları

benimki yarım ekran pencereli modamı giriyor yani sol sağ siyah ortada var tek ekran

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
yani kısmen evet ekran ortada olması lazım ben az önce denedim orta ekran da açıldı ve tam e kran yaptım fps yine aynı oldu yani ortada aaldıgın fps tam ekran yaptıgındada aynı oluyor ben 520 fps alıyorum ortadayken tam ekranda 490 fps
Post automatically merged:

yani kısmen evet ekran ortada olması lazım ben az önce denedim orta ekran da açıldı ve tam e kran yaptım fps yine aynı oldu yani ortada aaldıgın fps tam ekran yaptıgındada aynı oluyor ben 520 fps alıyorum ortadayken tam ekranda 490 fps
ama monitör 144 hz sabitliyorum yani benim sabit aldıgım fps 135

benimki yarım ekran pencereli modamı giriyor yani sol sağ siyah ortada var tek ekran
zaten kodları biliyorsan counter strike global offiensive deki başlangıç komutlarını kullandım gerçekten işe yaradı. yapımcı aynı zaten kardeşim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

ama monitör 144 hz sabitliyorum yani benim sabit aldıgım fps 135

zaten kodları biliyorsan counter strike global offiensive deki başlangıç komutlarını kullandım gerçekten işe yaradı. yapımcı aynı zaten kardeşim
eyw verdign kodları yaptım bi cfg indirdim arkada dc acıkken 10 fps alan en saniye ası droopla oynuyan ben simdi 20-30fps l bile yag gibi akıcı oynuyorum dakikada 1 droop oda oyuncu coklugundan eyw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...