Neye güvenip bu kadar emin konuşuyorsun sen? Riot Anti Cheat'i karnel seviye değil bypass olmadan dll inject yapabiliyorsun ama yakalanıyorsun. Önce onaylı üye ol sc'yi kullan report olmadan ban yiyor musun yemiyor musun görürsün.@Zepshyr yapılan hile onun görünmemesi içinde önlem alıyordur yoksa zaten anti cheat bunu görür ve oyuna sokmaz seni.
peki süresi neye göre değişiyor dostum? burada ilk gunden ban yedıgını soyleyen de var 3aydır yapıp yemedıgını iddaa eden de var.bu arada bence de er ya da geç ban yiyecek kullananlar.Neye güvenip bu kadar emin konuşuyorsun sen? Riot Anti Cheat'i karnel seviye değil bypass olmadan dll inject yapabiliyorsun ama yakalanıyorsun. Önce onaylı üye ol sc'yi kullan report olmadan ban yiyor musun yemiyor musun görürsün.
Açtığın özelliklere göre değişiyor biraz. Mesela ben 4. haftada yedim banı.peki süresi neye göre değişiyor dostum? burada ilk gunden ban yedıgını soyleyen de var 3aydır yapıp yemedıgını iddaa eden de var.bu arada bence de er ya da geç ban yiyecek kullananlar.
peki özellikle dikkat etmemiz gereken aayarlar hangileriAçtığın özelliklere göre değişiyor biraz. Mesela ben 4. haftada yedim banı.