Google Authenticator İki Adımlı Doğrulamayı Açtığım Hesaplar Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prometheus
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Google hesabımın olduğu telefonu sıfırladım ve aynı hesabımla Google Authenticator adlı uygulamayı indirdim, fakat iki adımlı doğrulamayı açtığım hesaplarımın hiçbiri yok. O hesapları almak için çok uğraştım, ve bir tanesi hariç hepsini geri aldım. O hesabımda Microsoft hesabım. Bana çok acil lazım. yaptığım bütün ödevleri ona yedekledim ve iki adımlı doğrulama açık olduğu için geri alamıyorum. Şifre sıfırlama isteği gönderdim, fakat beni 30 gün bekletecekmiş. Benim o kadar sürem yok. Hesabım bana şuan lazım. O hesabımı Authenticator uygulamasına nasıl tekra ekleyebilirim lütfen yardımcı olun. Yoksa sınıfta kalacağım.
unnamed.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Google Authenticator gmail biliryorsan sorun yok ama bilmi yorsan sorun biraz büyük

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
malesef bunun çözümü yok kardeşim geçmiş olsun bende instagram hesabımı kaybettim bu uygulama yüzünden şuan giriş yapamıyorum 73k hesap gitti hiçbir şekilde geri alamıyoruym hesapta benim fotoğraflarım bulunmadığı için :/

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bende projeleri kaybetmiştim geçen sene çok acısını çektim geçmiş olsun yapcak birşey yok

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Baştan başlaman gerek artık dostum kendimden biliyorum acısını çektim çok çözüm aradım olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende bu discord doğrulama olayları için işim düşmüştü bu uygulamayı denemiştim olmamıştı sonra authy adlı programı yükledim ve odu yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Authenticator açtığın uygulamalara ait mail adresi bularak tek tek sıfırlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bu durum benim de başıma geldi. Malesef bi yolu yok. Support ile görüş ancak onlar yardım edeiblirler

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
2 adimlayi açarsan net yani drivira yedeklenen dosyalar geri gelmesi baya urastiriyor formayla düzeltebilirisn

Üye
5 HİZMET YILI
Lost Your Google Authenticator? kısmına tıklayıp sorunu çözmeye çalış, hala çözemezsen support ile iletişime geç bir kaç kişide daha aynı sorun yaşanmıştı.. zor durum kolaylıklar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...