Google hesabımın olduğu telefonu sıfırladım ve aynı hesabımla Google Authenticator adlı uygulamayı indirdim, fakat iki adımlı doğrulamayı açtığım hesaplarımın hiçbiri yok. O hesapları almak için çok uğraştım, ve bir tanesi hariç hepsini geri aldım. O hesabımda Microsoft hesabım. Bana çok acil lazım. yaptığım bütün ödevleri ona yedekledim ve iki adımlı doğrulama açık olduğu için geri alamıyorum. Şifre sıfırlama isteği gönderdim, fakat beni 30 gün bekletecekmiş. Benim o kadar sürem yok. Hesabım bana şuan lazım. O hesabımı Authenticator uygulamasına nasıl tekra ekleyebilirim lütfen yardımcı olun. Yoksa sınıfta kalacağım.
malesef bunun çözümü yok kardeşim geçmiş olsun bende instagram hesabımı kaybettim bu uygulama yüzünden şuan giriş yapamıyorum 73k hesap gitti hiçbir şekilde geri alamıyoruym hesapta benim fotoğraflarım bulunmadığı için :/
Arkadaşlar bende bu discord doğrulama olayları için işim düşmüştü bu uygulamayı denemiştim olmamıştı sonra authy adlı programı yükledim ve odu yardımcı olduysam ne mutlu bana
Lost Your Google Authenticator? kısmına tıklayıp sorunu çözmeye çalış, hala çözemezsen support ile iletişime geç bir kaç kişide daha aynı sorun yaşanmıştı.. zor durum kolaylıklar dilerim