Google hesabım çalındı anlayanlar yardım edebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar google hesabım dün akşam ABD konumlu bir hacker tarafından ele geçirildi ve şifremi unuttum yönteminden kurtarmak istediğimde ''
Google'ın tanımadığı bir cihazda oturum açmaya çalışıyorsunuz ve bu kişinin siz olduğunuzu kanıtlamamıza yetecek bilgiye sahip değiliz. Korunmanız için şu anda burada oturum açamazsınız.
Daha sonra tekrar deneyin veya farklı bir cihazdan oturum açın.
'' yazısı karşıma çıkıyor. Zaten kurtarmak istesemde (nasıl yaptı bilmiyorum) tüm kurtarma bilgilerimi değiştirmiş. Çift doğrulama , telefon onayı, kurtarıcı e posta.. Ne var ne yok hepsini değiştirmiş. Google yetkililerine ulaşamıyorum. Sadece bir mailime cevap geldi onda da hesabınızı şifremi unuttum yöntemi ile kurtarın dendi. Yani anlayacağınız bir çözüm yolu bulamıyorum lütfen bu işten anlayanlar yardımcı olabilirmi. Durumum çok ciddi..

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim yapabileceğin pek bişey yok benim de hotamil gitti steam hesabıda gitti. Yapıcak bişey yok.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
aynısını facebook uzerınden seneler once yemıstım bende . tum bılgılerım gıttı kımlık onayı ıle alabılıyorsun ama ugrasman lazım . ha gerı alabıldım mı alamadım hesabım engellendı . ama dogrulugunu kımlık ıle kanıtlarsan alabılırsın krdes

Süper Üye
8 HİZMET YILI
yapabileceiğin peki bişey yok değil hiç bir şey yok

I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim yapabileceğin pek bişey yok benim de hotamil gitti steam hesabıda gitti. Yapıcak bişey yok.
steam hesabının ılk kullanıcısı sen isen ve ilk maıl ilk para harcanan kredı kartına sahıbsen gerı cok rahat alıyorsun

Üye
8 HİZMET YILI
gg kardeşim önemli şeylerin varsa firmalara bildir...

I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim denedimde olmuyor. Pek yapılabilecek bişey yok artık.
eksık bılgı falan vermısındır belki kötü olmus 2 farklı steam hesabımda calındı csgo bet sıtelrıne grıs yaprken 2 sınıde 1 saat ıcınde gerı aldım steam bu konuda baya iyi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kral imkansız gibi aslında parayla hesap kıranlar var araştırırsan bulabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam çok zor üzülerek söyleyebilirim yapabileceğin bişey yok :(

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Dostum 2 adımlı doğrulama, telefon numarası değişiklikleri için hep onay gelir telefonuna onayların hepsini adama vermediysen değiştiremez öyle kolay kolay. Telefonuna attıysa virüs vs olabilir de sanmıyorum. Eski şifreni, hesabı ne zaman oluşturduğunu falan hatırlıyorsan bunları kağıda yaz kağıtla birlikte yüzünün gözükeceği bir fotoğraf çekip at supporta hallederler. :)

I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum 2 adımlı doğrulama, telefon numarası değişiklikleri için hep onay gelir telefonuna onayların hepsini adama vermediysen değiştiremez öyle kolay kolay. Telefonuna attıysa virüs vs olabilir de sanmıyorum. Eski şifreni, hesabı ne zaman oluşturduğunu falan hatırlıyorsan bunları kağıda yaz kağıtla birlikte yüzünün gözükeceği bir fotoğraf çekip at supporta hallederler. :)
10 snde 2 asamalı dogrulamayı asıyorlar basıma geldı benımde çalmak ısteyen çalıyor siste mdekı telefon numarısnı bıle degıstıyrlar dırek sana sadece ilk kullanıcı oldugunu ıspatlamak kalıyor tek care o

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kardeşim yapabileceğin pek bişey yok bulamazsın
Post automatically merged:

there is nothing you can do

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeşim telefonuna kursaydın güvenlik sistemini kod gelicekti kurtaracaktın hesabını yapmadıysan geçmiş olsun pcden halledemezsin artık birde eksik bilgi verdiğin zaman kurtarma merkezine yapmazlar doğru bilgi vermedigin ıcın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bro yapabileçeğin bişe kalmamış gitti senin hesap . Ama ele gericen kişinin ip numarasını biliyorsan suç duyurusu yap

✡ Yusao
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostum belki bir kaç şansın vardır,

Şifremi değiştirdim diyip güvenlik açısından

"Eski şifreni Hatırla" Diye bir seçenek gelecek eski şifreni yazarak alabilrisin diye umuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
2 adımlı giriş doğrulamam vardı ve telefonuma bildirim geldi, bu hesaba girmeye çalışan sizmisiniz dedi hayır dedim ancak saniyeler içerisinde bildirimler ardı ardına geldi ve şifreniz değiştirildi, telefon numaranız değiştirildi, kurtarma e postanız değiştirildi.. Telefonumda virüs olduğunu sanmıyorum son 1 aydır hiçbir uygulama indirmedim veya herhangi bir güvenlik tehditli sitelerde bulunmadım. Nasıl oldu aklım almıyor ama anladığım tek şey kale gibi görünen google hesaplarının balon gibi patladığı. Yetkililere bir çok mailden mesaj attım yanıt bekliyorum inşallah durumu düzeltebilirim.

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
10 snde 2 asamalı dogrulamayı asıyorlar basıma geldı benımde çalmak ısteyen çalıyor siste mdekı telefon numarısnı bıle degıstıyrlar dırek sana sadece ilk kullanıcı oldugunu ıspatlamak kalıyor tek care o
Dostum google'ın korumasından bahsediyoruz. 10 sn de sen eğer elinle vermiyorsan veya telefonundan trojanlar ile çekmiyorlarsa imkansıza yakın dediğin olay. Hem bu kadar yetkin bir hacker ne yapsın sizin hesaplarınızı :D Madem 10sn de tak diye kırabiliyorlar bunu değecek insanlara yaparlar yanlış anlama ama eğer çok önemli bir konumda değilsen sanmıyorum uğraşcaklarını. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...