Google hesabım çalındı anlayanlar yardım edebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu saatten sonra kurtarman çok zor

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Eğer ip adresini biliyorsan şikayet edebilirsiniz fakat hesabınızı ele geçiren kişi vpn kullanmıştır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aynı duruma ben de düştüm. Googlenin müşteri hizmetlerini bile bulamadım herhalde yok eğer herşeyi değiştirdiyse geçmiş olsun. Eğer bulabilirsen gmail ile iletişime geçebileceğin bir mail atamlara durumu izah ederek bir mail at IP leri kontrol edip sana hesabı geri verebilirler.

I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2 adımlı giriş doğrulamam vardı ve telefonuma bildirim geldi, bu hesaba girmeye çalışan sizmisiniz dedi hayır dedim ancak saniyeler içerisinde bildirimler ardı ardına geldi ve şifreniz değiştirildi, telefon numaranız değiştirildi, kurtarma e postanız değiştirildi.. Telefonumda virüs olduğunu sanmıyorum son 1 aydır hiçbir uygulama indirmedim veya herhangi bir güvenlik tehditli sitelerde bulunmadım. Nasıl oldu aklım almıyor ama anladığım tek şey kale gibi görünen google hesaplarının balon gibi patladığı. Yetkililere bir çok mailden mesaj attım yanıt bekliyorum inşallah durumu düzeltebilirim.
aynn dedıdgın gıbı oluyor bılmeyen arkdslar burda yok ımkansız yok ole yok bole dıyorlar adamlar 10snde herseyı degısıyor dedıdıgım gıbı tek caren ılk kullanıcı oldugunu ıspatlaman sana zaten gereklı maılı atcaklar bole durumlarda kımıne 1 satte kımıne 2 gunde donus yapıyorlar suan tek yapabılcegın sey cvp beklemen

Üye
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim yapabileceğin bir şey yok..

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar anlayanlar yardımcı olsun dedim yorum kasmak için anlamayanlar bile yardımcı olmaya çalışıyor. Daha önce bu durum başına gelip bir çözüm yolu bulanlar varsa veya hesaplar, google felan uzmanlık alanı olan varsa onlardan yardım istiyorum. Bende 2 gün önceye kadar sizin gibi google'ın geçilemez olduğunu gereken tüm güvenlik önlemlerini aldığımı düşünüyordum. Ancak tam bir fiyasko çıktı google... Ne net olarak yardım talep edebileceğim bir mail adresleri var ne canlı destekleri var.. Durduk yere hackerlar birinin hesabını çalmaz demişsiniz tabikide öyle YouTube kanalım vardı ve 23k aboneye sahipti. Bilgisayarıma 3 farklı virüs programı ile trojan taraması yaptırdım sonuç temiz çıktı. Telefonumda da bir problem olduğunu düşünmüyorum zaten avast tarafındanda korunuyordu telefonum. Şimdi herkesten rica ediyorum düştüğüm bu durumu anlayanlar yardımcı olabilir mi ? Çözüm yolu yok demeyin lütfen ben buraya o kelimeleri duymak için yazmadım. Bir hacker nasıl imkansızı başarıp hesabı aldıysa benimde ondan geri almamın bir yolunun olabileceğine inanıyorum.

HeardQuarterTR
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hocam mail atarsanız çok düşük ihtimalle geri alabilirsiniz.

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum dün de yazdım yine yazıyorum google'a mail atman gerek ingilizce bi şekilde oda artık ne zaman görüp dönerlerse

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum maalesef hiç birşey yapamazsın biliyorsun bir sürü youtuberin hesapları da aynı şekilde çalındı ve geri alamadılar :/

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çok zor kıranlar var ama sanmıyorum pek

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
tek çözümü en başında 2 adımlı korumayı aktif etmek o sayede çok etkilenmiyo hesaplar

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
destek ile iletişime geçersen sorununu büyük oranda çözebilirler

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
2 kademeli güvenlik açmayı unutmayın bu şekilde biraz zorlaşacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yazık olmuşta nasıl becerdiler dikkatli ol epostani heryere verme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...