steam hesabının ılk kullanıcısı sen isen ve ilk maıl ilk para harcanan kredı kartına sahıbsen gerı cok rahat alıyorsunKardeşim yapabileceğin pek bişey yok benim de hotamil gitti steam hesabıda gitti. Yapıcak bişey yok.
Kardeşim denedimde olmuyor. Pek yapılabilecek bişey yok artık.steam hesabının ılk kullanıcısı sen isen ve ilk maıl ilk para harcanan kredı kartına sahıbsen gerı cok rahat alıyorsun
eksık bılgı falan vermısındır belki kötü olmus 2 farklı steam hesabımda calındı csgo bet sıtelrıne grıs yaprken 2 sınıde 1 saat ıcınde gerı aldım steam bu konuda baya iyiKardeşim denedimde olmuyor. Pek yapılabilecek bişey yok artık.
10 snde 2 asamalı dogrulamayı asıyorlar basıma geldı benımde çalmak ısteyen çalıyor siste mdekı telefon numarısnı bıle degıstıyrlar dırek sana sadece ilk kullanıcı oldugunu ıspatlamak kalıyor tek care oDostum 2 adımlı doğrulama, telefon numarası değişiklikleri için hep onay gelir telefonuna onayların hepsini adama vermediysen değiştiremez öyle kolay kolay. Telefonuna attıysa virüs vs olabilir de sanmıyorum. Eski şifreni, hesabı ne zaman oluşturduğunu falan hatırlıyorsan bunları kağıda yaz kağıtla birlikte yüzünün gözükeceği bir fotoğraf çekip at supporta hallederler.
2 adımlı giriş doğrulamam vardı ve telefonuma bildirim geldi, bu hesaba girmeye çalışan sizmisiniz dedi hayır dedim ancak saniyeler içerisinde bildirimler ardı ardına geldi ve şifreniz değiştirildi, telefon numaranız değiştirildi, kurtarma e postanız değiştirildi.. Telefonumda virüs olduğunu sanmıyorum son 1 aydır hiçbir uygulama indirmedim veya herhangi bir güvenlik tehditli sitelerde bulunmadım. Nasıl oldu aklım almıyor ama anladığım tek şey kale gibi görünen google hesaplarının balon gibi patladığı. Yetkililere bir çok mailden mesaj attım yanıt bekliyorum inşallah durumu düzeltebilirim.Dostum 2 adımlı doğrulama, telefon numarası değişiklikleri için hep onay gelir telefonuna onayların hepsini adama vermediysen değiştiremez öyle kolay kolay. Telefonuna attıysa virüs vs olabilir de sanmıyorum. Eski şifreni, hesabı ne zaman oluşturduğunu falan hatırlıyorsan bunları kağıda yaz kağıtla birlikte yüzünün gözükeceği bir fotoğraf çekip at supporta hallederler.
Dostum google'ın korumasından bahsediyoruz. 10 sn de sen eğer elinle vermiyorsan veya telefonundan trojanlar ile çekmiyorlarsa imkansıza yakın dediğin olay. Hem bu kadar yetkin bir hacker ne yapsın sizin hesaplarınızı10 snde 2 asamalı dogrulamayı asıyorlar basıma geldı benımde çalmak ısteyen çalıyor siste mdekı telefon numarısnı bıle degıstıyrlar dırek sana sadece ilk kullanıcı oldugunu ıspatlamak kalıyor tek care o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?