Google Pixel XL Özellikleri [18.10.2016]

Telefon için 769 dolar değer mi?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Selamun aleyküm arkadaşlar.Ben OxYG3N.Bu gün sizlere Google Pixel XL özelliklerini anlatacağım.
HADİ BAŞLAYALIM!

Google Pixel XL Teknik Özellikleri

Boyutlar: 154.7 x 75.7 x 8.6 mm

Ekran: 5.5 inç 2K

İşlemci: Snapdragon 821

RAM: 4 GB

Depolama: 32/128 GB (256 GB'a kadar microSD kart desteği)

Arka Kamera: 12 MP

Ön Kamera: 8 MP

Batarya:3450 mAh

Bağlantı: USB Type-C

İşletim sistemi: Android 7.1 Nougat

Google Pixel XL Genel Özellikleri

•Mavi,gümüş ve siyah olarak 3 farklı renktedir

•168 gram ağırlığındadır.

•16 milyon renk sunan AMOLED ekran

•%71.2 ekran kasa oranı

•İki tanesi 2.15 GHz diğer 2 tanesi de 1.6 GHz olmak üzere 4 çekirdekli işlemci

•1440 x 2560 çözünürlük

•Corning Gorilla Glass 4 Koruması

ANLATIM

Grafik arabirimi olarak da karşımıza Adreno 530 çıkıyor. 32 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı model seçeneği olan Google Pixel XL, 4 GB RAM kullanıyor.

Google Pixel X ve XL akıllı telefonların en büyük özelliklerinden biri de yeni Google asistanı olacak. Etkinlik sırasında yeni asistanın son derece insanı bir tonla konuşması da gözlerden kaçmadı. Bakalım bu yeni asistan göründüğü gibi etkili olabilecek mi? 

Cihazda f/2.0 diyafram açıklığına sahip, çift LED flaşlı 12 MP ana kamera ve f/2.0 diyafram açıklığına sahip 8 MP ön kamera bulunuyor. Cihaz 2K çözünürlük ile 30 FPS video çekebiliyor. DxOMark'a göre Pixel'in kamerası tüm zamanların en iyi akıllı telefon kamerası olarak geçiyor.

Batarya olarak da 3450 mAh'lık bir dev gözümüze çarpıyor. Son derece yüksek donanım özelliklerine sahip olan telefonun bataryası da hayli güçlü görünüyor. Cihaz sadece 15 dakikalık bir şarj ile 7 saatlik bir kullanım sunuyor.

Google Pixel XL için belirlenen çıkış tarihi 20 Ekim iken ön siparişler 12 Ekim'de başlıyor. Goolgle Pixel XL 769 dolar fiyat etiketi ile satılacak.

Bu konu OxYG3N tarafından yazılmıştır.Çalınamaz.

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Bu telefon ise ben bilgisayarımı şmdi ormana götürüyom baltamı alıyorum parçalıyorum. La kardeşim sen şuan bilgisayar özellikleri saydın 4 gb ram ne ya benimkisi daha 4 gb ram 400 gb harddisk var :D bari kalvyede koysunlar ekran büyütsünler PC olurdu

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
Bu telefon ise ben bilgisayarımı şmdi ormana götürüyom baltamı alıyorum parçalıyorum. La kardeşim sen şuan bilgisayar özellikleri saydın 4 gb ram ne ya benimkisi daha 4 gb ram 400 gb harddisk var :D bari kalvyede koysunlar ekran büyütsünler PC olurdu

Aynen lan koy klavyeyi bağla monitöre al sana pc :D

oguzhan20007' Alıntı:
****** et google pixel xl'yi 3310 daha iyi :D

3310 Reyiz'i unutmadık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...