Google Pixel 7a telefon, katlanabilir Pixel Fold ve Pixel Tab tabletlerine sahip olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
src_340x1912xgoogle-pixel-fold-un-on-siparis-hediyesi-belli-oldu.jpg

Google, bu yılın ilerleyen dönemlerinde piyasaya sürülecek Pixel 6 ve Pixel 6 Pro telefonlarını bekliyor. Ancak yeni bir rapora göre, Google'ın Pixel ailesine ek olarak Pixel 7a, katlanabilir Pixel Fold ve Pixel Tab tablet gibi daha fazla donanım cihazı eklemesi bekleniyor.
Rapora göre, Pixel 7a, önceki modellere benzer bir tasarıma sahip olacak, ancak birçok yeni özellikle birlikte gelecek. Cihaz, bir ekran deliği içinde konumlandırılmış bir ön kameraya sahip olacak ve Google'ın Pixel özelliklerini içerecek.
Ayrıca, Google'ın ilk katlanabilir telefonu olan Pixel Fold'un da bu yılın sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihazın tasarımı hakkında çok fazla bilgi yok, ancak Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 gibi katlanabilir cihazlardan ilham alabileceği düşünülüyor.
Son olarak, Pixel Tab adı verilen bir tabletin de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu tabletin özellikleri hakkında çok az bilgi var, ancak raporlar, cihazın Chrome OS işletim sistemiyle birlikte gelebileceğini ve bir klavye ile kullanılabileceğini söylüyor.
Özetle, Google'ın Pixel ailesine Pixel 7a, Pixel Fold ve Pixel Tab gibi daha fazla donanım cihazı eklemesi bekleniyor. Pixel 7a, önceki modellere benzer bir tasarıma sahip olacak, ancak birçok yeni özellikle birlikte gelecek. Pixel Fold, Google'ın ilk katlanabilir telefonu olacak ve tasarımı hakkında çok fazla bilgi yok. Pixel Tab ise bir tablet olacak ve Chrome OS işletim sistemiyle birlikte gelebilir.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Google'ın pixel ailesine yeni cihazlar eklemesi oldukça heyecan verici bir gelişme özellikle pixel fold gibi bir katlanabilir telefonun piyasaya sürülmesi teknoloji dünyasında büyük bir ilgi uyandırdı gibi diğer cihazlar hakkında ise henüz çok fazla bilgi yok ama pixel 7a'nın önceki modellere benzer bir tasarıma sahip olacak olması birçok insanı memnun edebilir diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence gereksiz gibi geldi bana

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Şunlar niyeyse çok hoşuma gidiyor ama bu ekonomide almak çok zor olacak gibi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
güzel görünüyor ama bu ekonomide değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çok uzun süre üretim bandında kalmaz diye düşünüyorum, fiyatından ötürü tercih edilmeme ihtimali yüksek olur

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dünyadaki insanların aklı gelişmiyo onun yerine teknoloji gelişiyo daha kolay yapıyor hayatı

Dünyadaki insanların aklı gelişmiyo onun yerine teknoloji gelişiyo daha kolay yapıyor hayatı

Üye
2 HİZMET YILI
Google'ın pixel ailesine yeni cihazlar eklemesi oldukça heyecan verici bir gelişme özellikle pixel fold gibi bir katlanabilir telefonun piyasaya sürülmesi teknoloji dünyasında büyük bir ilgi uyandırdı gibi diğer cihazlar hakkında ise henüz çok fazla bilgi yok ama pixel 7a'nın önceki modellere benzer bir tasarıma sahip olacak olması birçok insanı memnun edebilir diye düşünüyorum
Do you you recommend it for me in col wether

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
bu kaç para yeğenim kaç kuruş bu evi tarlayı satmak lazım mı :D

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Paramız yok diye hiçbir nimetinden faydalanamıyoruz şu dünyanın

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
katlanılabilir telefon neysede tablet olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...