Doğru bir şekilde çalışması için, Buluta yüklenen Google al kümesini kullanacak, Google senin sesini analiz edip dijital dalga biçimine dönüştürecek.Herkesin dört gözle beklediği bir özellik olmuş :d. Lakin doğru bir şekil de çalışır umarım
Googlenin açıklamalarına bakınca kurtaracağa benziyor, önümüzdeki aylarda-yıllarda göreceğiz.googleye ııı ıııııııııııı ııı ıı ııııııı yazmaktan kurtaracak mı bakalım
Gayet başarılı bir özellik olur o zamanDoğru bir şekilde çalışması için, Buluta yüklenen Google al kümesini kullanacak, Google senin sesini analiz edip dijital dalga biçimine dönüştürecek.
Bana sorarsan gerekli bir özellik değil, benim işime yarayacağını sanmıyorum, tabii çoğu kişi bu özelliği çok sevecek, pixel cihazlara öncelik tanınıyor.Gayet başarılı bir özellik olur o zaman
Googelin bu özelliği sayesinde mırıldanman veya ıslık çalman yeterli olacak, bence teknoloji dünyası için önemli bir adım olabilir küçük bir adım olsa bileçok işe yarar bence kullanırım şahsen buna benzer bi uygulama daha vardı shazam mıydı neydi saniyesinde buluyordu şarkıyı ama dinlettirmen gerekiyordu
Söylediğine bende katılıyorum, benim pek kullanacağım bir uygulama olacağını sanmıyorum.Mırıldanacak kadar hatırlasak şarkıda aklımıza gelir diye düşünüyorum. Zaten şarkının hatırlanan 2-3 parça kelimesi ile şarkıya erişmek imkansız değil. Çok başarı alacağını düşünmesem bile teknolojinin pozitif yönde gelişmesi ve istihdam sağlayan çalışmaların sürdürülmesini taktir ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?