Uzman Üye
açılır açılmaz değil görev yöneticisi ilk açtığımda hep oluyor sonra düzeliyor hemen herhangi bir virüsün bunu algılama şansı var mı?Mining yapılıyo kanka heralde pcde mining yapılan ekran kartlarında o kadar yüksek cpu gösterir die biliyorum tam emin değilim pc açılır açılmaz Mining yapılan pclerde Cpu %50 üstünde oluyor çünkü
Malverbyts ile bi tarat istersen şuan benim bildiğim en güzel virüs programı o bi şansını dene derimaçılır açılmaz değil görev yöneticisi ilk açtığımda hep oluyor sonra düzeliyor hemen herhangi bir virüsün bunu algılama şansı var mı?
eyvallahMalverbyts ile bi tarat istersen şuan benim bildiğim en güzel virüs programı o bi şansını dene derim
Rica ederim kankam inşallah mining yapılmıyordur yoksa çabuk bozulur ekran kartıe
eyvallah
valla 3050 var bide sıkıntı olur bayaRica ederim kankam inşallah mining yapılmıyordur yoksa çabuk bozulur ekran kartı
eyvallahDediğin yeni açarken 88% olup az saniyeden sonra düzeltildi olması normaldir. Yeni güncelleme gelenden sonra böyle bug karşılaştırıldı. Bosteyken yüksek sıcak olmadan herhangi bir mining söz konusu olmaz.