29 May 2016 #1 sonhacker S Onaylı Üye Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 118 Tepki puanı 0 Yaş 27 10 HİZMET YILI Evet arkadaşlar Ctrl+Alt+Del yaptığınız halde Görev Yöneticisi açılmıyor.Bunun sebebi büyük ihtimalle keylogger bulaştığındandır.Bunu nasıl açarsınız işte çözümü. Video: Anlatım: Windows Başlat tuşuna tıklayıp Çalıştır yazıyoruz.Çalıştır kısmına gpedit.msc giriyoruz.Kullanıcı Yapılandırması >Yönetim Şablonları > Sistem>Ctrl+Alt+Del Seçenekleri>Görev Yöneticisini Devre Kaldır'a çift tıklayıp -Yapılandırılmadı- işaretleyip çıkıyoruz.
Evet arkadaşlar Ctrl+Alt+Del yaptığınız halde Görev Yöneticisi açılmıyor.Bunun sebebi büyük ihtimalle keylogger bulaştığındandır.Bunu nasıl açarsınız işte çözümü. Video: Anlatım: Windows Başlat tuşuna tıklayıp Çalıştır yazıyoruz.Çalıştır kısmına gpedit.msc giriyoruz.Kullanıcı Yapılandırması >Yönetim Şablonları > Sistem>Ctrl+Alt+Del Seçenekleri>Görev Yöneticisini Devre Kaldır'a çift tıklayıp -Yapılandırılmadı- işaretleyip çıkıyoruz.
29 May 2016 #2 Arrow A Süper Üye Katılım 15 Nis 2016 Mesajlar 1,254 Tepki puanı 11 Ödüller 10 Yaş 37 10 HİZMET YILI görevin hayırlı olsun kardeşim iyi formlar Oyla 0 Olumsuz oyla
29 May 2016 Konuyu başlatan #3 sonhacker S Onaylı Üye Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 118 Tepki puanı 0 Yaş 27 10 HİZMET YILI Arrow' Alıntı: görevin hayırlı olsun kardeşim iyi formlar Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler kardeşim. Oyla 0 Olumsuz oyla
Arrow' Alıntı: görevin hayırlı olsun kardeşim iyi formlar Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler kardeşim.