Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Görev Yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı. Hatası alıyorum görev yöneticisine erişemiyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım edin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum combofix denen bir program var kayıt defteri ile hiç uğraşmadan bu programı indir pc yi tarat 30 dk falan sürecektir yeniden başlat görev yöneticin açılacaktır

Muhtemelen malware yada trojan virüsü yediğin için pc görev yöneticisine erişimini engelliyor

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
  • Adım #1: Windows tuşu + R tuş kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın.
  • Adım #2: gpedit.msc yazın ve çalıştırın.
  • Adım #3: Grup İlkesi Nesne Düzenleyicisi açılacak.
  • Adım #4: Kullanıcı Yapılandırması klasörünü genişletin.
  • Adım #5: Yönetim Şablonları klasörünü genişletin.
  • Adım #6: Sistem klasörünü genişletin.
  • Adım #7: Ctrl + Alt + Del Seçenekleri dosyasını açın.
  • Adım #8: Görev Yöneticisini Kaldır seçeneğine tıklayın.
  • Adım #9: Yapılandırılmadı ya da Devre Dışı Bırakıldı seçeneğini onaylayın ve Uygula butonuna tıklayın.
  • Adım #10: Bilgisayarı yeniden başlatın.
  • Adım #11: Görev Yöneticisi sorunsuz bir şekilde açılacak.
Diğer Yöntem

Adım #1: Bilgisayarınızdaki Komut İstemi ekranını açın.
Adım #2: REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f yazın ve Enter’a basın.
Adım #3: İşlem başarıyla tamamlandı yazısı çıkana kadar bekleyin.
Adım #4: Yazı çıktığı zaman bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Adım #5: Görev Yöneticisi sorunsuz bir şekilde açılacak.

Kaynak Webtekno

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
  • Adım #1: Windows tuşu + R tuş kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın.
  • Adım #2: gpedit.msc yazın ve çalıştırın.
  • Adım #3: Grup İlkesi Nesne Düzenleyicisi açılacak.
  • Adım #4: Kullanıcı Yapılandırması klasörünü genişletin.
  • Adım #5: Yönetim Şablonları klasörünü genişletin.
  • Adım #6: Sistem klasörünü genişletin.
  • Adım #7: Ctrl + Alt + Del Seçenekleri dosyasını açın.
  • Adım #8: Görev Yöneticisini Kaldır seçeneğine tıklayın.
  • Adım #9: Yapılandırılmadı ya da Devre Dışı Bırakıldı seçeneğini onaylayın ve Uygula butonuna tıklayın.
  • Adım #10: Bilgisayarı yeniden başlatın.
  • Adım #11: Görev Yöneticisi sorunsuz bir şekilde açılacak.
Diğer Yöntem

Adım #1: Bilgisayarınızdaki Komut İstemi ekranını açın.
Adım #2: REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f yazın ve Enter’a basın.
Adım #3: İşlem başarıyla tamamlandı yazısı çıkana kadar bekleyin.
Adım #4: Yazı çıktığı zaman bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Adım #5: Görev Yöneticisi sorunsuz bir şekilde açılacak.

Kaynak Webtekno
Dostum, gpedit.msc windows tarafından bulunamadı ismi dığru yazdığınızdan emin olun diye uyarı veriyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dostum combofix deben bir program var kayıt defteri ile hiç uğraşmadan bu programı indir pc yi tarat 30 dk falan sürecektir yeniden başlat görev yöneticin açılacaktır

Muhtemelen malware yada trojan virüsü yediğin için pc görev yöneticisine erişimini engelliyor
Dostum, combofix programını indiriyorum denicem sana yazarım ama + bir sorum olacak; bilgisayar ekranıma C:Users......vs(burda diğer komutları yazmadım boş bıraktım)xmrg.exe diye siyah bi akran açılıyo sürekli kapatıyorum bir süre sonra tekrar kendiliğinden açılıyo bu bir virüsmü görev yöneticisi sorunu bu yüzdenmi

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum, combofix programını indiriyorum denicem sana yazarım ama + bir sorum olacak; bilgisayar ekranıma C:Users......vs(burda diğer komutları yazmadım boş bıraktım)xmrg.exe diye siyah bi akran açılıyo sürekli kapatıyorum bir süre sonra tekrar kendiliğinden açılıyo bu bir virüsmü görev yöneticisi sorunu bu yüzdenmi
Program pc yi tarıyor dostum program kademe kademe ilerler 30 dk falan sürer bu işlem işlem bitince pc yi tekrar anti virüsle tarat ve yeniden başlat sonra bana dönüş yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum, gpedit.msc windows tarafından bulunamadı ismi dığru yazdığınızdan emin olun diye uyarı veriyo
Ben sistemsel bir hata olduğunu düşünerek yazdım bir de 2. yöntemi dene ama verdiğin cevaplardan dolayı sanırım virüs yemişsin Arkadaşın dediği gibi combofix sorununu çözebilir veya ADW Cleaner indirebilirsin her ne kadar adware virüsleri engelliyor olsa da pcndeki tüm malwareleri ve trojanları temizler.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam virüs tarzı birşeyden oluyor diye biliyorum o durumu ben. Wise PC 1stAid bu program ile tek tuştan düzeltebiliyorsunuz sorunu. İsterseniz birde Malware Anti Bytes ile bir tarama yapın.

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Virüs bu kardeşim, format dvd si veya format usb si ayarla format çek yoksa silinmez, format çekerken diskleri temizlemeyi unutma, sıfırdan kurulum yap yoksa silinmior virüs birçok program denedim işe yaramadı, malware felan tarzı programlar siliyor dediler pc ye kurdum virüs heryere bulaştı. Tek çözüm format.

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
gpedit.msc kullanıcı yapılandırma yönetim şablonları sistem ctrl+alt+del seçenekleri görev yöneticisini devre kaldır yapılandırılmadı de sorun kalkar

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle virüs yemişsin ondan dolayı yönetici izni vermiyor bir anti virüs programı ile tarama yap yine geçmezse format son çözüm olacaktır.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@oyundelisi123123 arkadaşın dediği gibi eğer combofix sisteminizi destekliyorsa problemi çözecektir. Fakat bana sorarsanız kesinlikle format atmanız gerekmektedir. Çünkü virüs yemişsiniz. Bundan sonraki internet hayatınızda daha dikkatli olmanızı öneririm.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
@oyundelisi123123 arkadaşın dediği gibi eğer combofix sisteminizi destekliyorsa problemi çözecektir. Fakat bana sorarsanız kesinlikle format atmanız gerekmektedir. Çünkü virüs yemişsiniz. Bundan sonraki internet hayatınızda daha dikkatli olmanızı öneririm.
Arkadaşın sorunu virüs kaynaklı ise zaten format atmasını önerecektim ama programı denedikten sonra sorunu çözülmezse direk format atması gerekecek çünkü trojanın ve keyloggerların solucan gibi olan versiyonları daha tehlikeli özelliklede fidye yazılımları siz yazılımın içinde olduğundan anlatmak istediği çok iyi anladınız
bunlardan kurtuluş sadece format ile mümkün oluyor
Benim de başıma bu olay geldiği için combofix programı bu iş için en ideal olanı tabi arkadaşın sorununu çözerse

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
muhtemelen virüsle veya kayıt defterleriyle alakalı bir durum. ccleaner adlı programı yükle tamamen tarat pc ni kayıt defterleride dahil olmak üzere daha sonra antivirüs ile tarat komple bilgisayarını gereksiz yazılımları otomatik silmeye ayarla muhtemelen sorunun düzeltilecektir anladığım kadarıyla virüsle kaynaklı bir durum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
muhtemelen virüsle veya kayıt defterleriyle alakalı bir durum. ccleaner adlı programı yükle tamamen tarat pc ni kayıt defterleride dahil olmak üzere daha sonra antivirüs ile tarat komple bilgisayarını gereksiz yazılımları otomatik silmeye ayarla muhtemelen sorunun düzeltilecektir anladığım kadarıyla virüsle kaynaklı bir durum
Ccleaner pro var bende kayıt defterini temizledim işe yaramadı sağlam bi virüs programı bulup onunla da denicem bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...