Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GONYALI
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı diyor nası düzelteblirim

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
yöneticileri ulaşmasına gerek yok dostum format atması yeterli format attıktan sonra da driverlerini kurdum mu işi tamam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bende de aynı sorun vardı yanlışlıkla misafir hesabı yönetici yapmıştım format attım ama pcdeki herşey gidiyo söyliyim önce bi harddiske yedekle önemli bişey varsa sonra format atarsın

Ölümsüzlük bir hastalıktır
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
büyük ihtimal keylogger yemişsin mh dışında hile indirirsen yeme şansın %90 zaten her hilede oluyo çoğunlukla ya kaliteli antivürüs programı bulucaksın ki öyle bile tam kalkmayabilir yada format (format kökten çözüm)

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
%99 virüs bulaşmış tek çare format gibi duruyor dostum programlarla temizlemeyi deneyebilirsin ama uğraştırır ve kesin çözüm olmayabilir format atarsan direkt halledersin sorunu.

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
"Yerel Grup Ilkesi" veya "etki alanı Grup Ilkesi" 1,1 "Yerel Grup Ilkesi" a. "Başlat"-> "Run"-> Write "gpedit. msc" adresine gidin ve "ENTER" düğmesine basın. b. "Kullanıcı Yapılandırması"-> "Yönetim şablonları"-> "sistem"-> "Ctrl + Alt + Del seçenekler" c. Ekranın sağ tarafında "görev yöneticisini kaldır" "seçeneği"devre dışı"veya"Yapılandırılmadı"olarak ayarlanmış. d. "Gpedit. msc" MMC 'yi kapatın. e. "Başlat"-> "Run"-> Write "gpupdate/Force" seçeneğine gidin ve "gir" düğmesine basın. Not: Windows 2000 kullanıyorsanız, lütfen "e" aşamasında KB q227302. Bir grup Ilkesini 1,2 hemen yenilemek için SECEDIT kullanma "etki alanı Grup Ilkesi" a. Yerel BT destek ekibine başvurun. 2. Doğru kayıt defteri ayarları:: a. "Başlat"-> "Run"-> "Regedit" yazın ve "ENTER" düğmesine basın. Uyarı: kayıt defterinizi değiştirmek, işletim sisteminizi yeniden yüklemenizi gerektirebilecek ciddi sorunlara neden olabilir. Bu kayıt defterini etkinleştirmeden önce dosyalarınızı her zaman yedekleyin. b. Aşağıdaki kayıt defteri anahtarlarına ve ayarları varsayılan olarak ayarlanmış bir yere gidin: Windows Registry Editor sürüm 5,00 [HKEY_CURRENT_USER \Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System] "DisableTaskMgr" = DWORD: 00000000 [HKEY_CURRENT_USER \Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\localuser\software\microsoft\windows\currentversion\policies\system] "DisableTaskMgr" = DWORD: 00000000 [HKEY_LOCAL_MACHINE \software\microsoft\windows\currentversion\policies\system\] "DisableTaskMgr" HKEY_LOCAL_MACHINE Bilgisayarı yeniden başlatın
Kaynak: Microsoft Forumu

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
boş boş yorum kasmak için tek yol format falan demeyin bendede olduı keylogger yedim ilk olarak keylogeri temizledim sonra youtubede 1 tane videoyla tekrar açtım görev yöneticisini

Adaletten Bahsetmeyin Bana Hani Nerde Adalet
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
formatla atarsan olabilir diye düşünüyorum ama yöneticilere bi danış dostum hemen format atma

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
keylogger veya trojan yemişsin, büyükihtimal keylogger.
antivirüs programları ile bi tarama yap bilgisayarı iyice virüslerden temizle
eğer sorun devam ederse format tek çare

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu virüsten kaynaklanan bir sorun. Güncel bir güvenlik yazılımıyla sisteminizi tarayın. NIS 2009 veya KIS 2009 öneririm. Eğer XP Professional ise kullandığını sürüm; Çalıştır'a "gpedit.msc" yazın. Kullanıcı yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem > CTRL + ALT + DEL Seçenekleri adımınından görev yöneticisini aktifleştirebilirsiniz ama bu sadece görünürdeki sorunu çözer. Sisteminizdeki zararlıları temizlemeniz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...