Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı (Yardım)
Görev Yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı. Hatası alıyorum görev yöneticisine erişemiyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım edin
It happened to me when I was downloading many hacks for games and I was always disabling the windows defender. I solved the problem by clean installing the windows and be careful with the programs I download.
Bilgisayarını ilk öncelikle malwarebyte adlı virüs programıyla tam tarayacaksın virüsler silinene kadar virüslerden kurtulduktan sonra gpedit.msc yi açacaksın
gpedit.msc adımlar:
1-)Ardından ekrana yerel grup ilkesi düzenleyicisi gelir. Burada sırasıyla kullanıcı yapılandırması + yönetim şablonları + sistem + ctrl alt del seçenekleri adımları takip edilir. Sonrasında ise sağ tarafta görev yöneticisini devre kaldır seçeneğine çift tıklanır.
2-)Açılan pencerede sol üst köşede yer alan seçeneklerden devre dışı bırakıldı seçilir ve tamam butonuna basılır.