Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Görev Yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı. Hatası alıyorum görev yöneticisine erişemiyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım edin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Üstte de gereken cevaplar verilmişte bence de formattan başka çözüm yok gibi gözüküyor. Bilgisayarınıza temiz bir format atınız.

Üye
7 HİZMET YILI
It happened to me when I was downloading many hacks for games and I was always disabling the windows defender. I solved the problem by clean installing the windows and be careful with the programs I download.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bilgisayarını ilk öncelikle malwarebyte adlı virüs programıyla tam tarayacaksın virüsler silinene kadar virüslerden kurtulduktan sonra gpedit.msc yi açacaksın
gpedit.msc adımlar:
1-)Ardından ekrana yerel grup ilkesi düzenleyicisi gelir. Burada sırasıyla kullanıcı yapılandırması + yönetim şablonları + sistem + ctrl alt del seçenekleri adımları takip edilir. Sonrasında ise sağ tarafta görev yöneticisini devre kaldır seçeneğine çift tıklanır.
2-)Açılan pencerede sol üst köşede yer alan seçeneklerden devre dışı bırakıldı seçilir ve tamam butonuna basılır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Sorunum çözüldü arkadaşlar yardımlar için teşekkürler, Dr.Web Curet diye bir program sayesinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...