@paladin2019 hileyi biz yapmış olsak destek sağlayabiliriz fakat konuda da yazdığı üzere hile parayla satılan bir hile ve sbyte tarafından cracklendi. Ayriyetten hile driver kullanıyor bundan dolayı konuda yazdığımız gibi mavi vermeside muhremel. Sizin sisteminizde çalışmıyorsa nedenini bilmiyorum. Fakat hangi sistemimde denediysem çalıştı. Size tavsiyem temiz bir win 10 format atın , .net framework , directx 9 - 11 yükleyin ve antivirüs kullanmayın.
Abi hepsi yüklü 10 defa directx yükledim gene aynı menü gelmiyo formatda attım win10 gene aynı@paladin2019 hileyi biz yapmış olsak destek sağlayabiliriz fakat konuda da yazdığı üzere hile parayla satılan bir hile ve sbyte tarafından cracklendi. Ayriyetten hile driver kullanıyor bundan dolayı konuda yazdığımız gibi mavi vermeside muhremel. Sizin sisteminizde çalışmıyorsa nedenini bilmiyorum. Fakat hangi sistemimde denediysem çalıştı. Size tavsiyem temiz bir win 10 format atın , .net framework , directx 9 - 11 yükleyin ve antivirüs kullanmayın.
Yes you can change itcan u change the aimboy key to alt or others please