Çalışmıyor GoS APEX Legends Vip Hack v3.0.5 [April 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben Bu hatayı alıyorum vürüs programı kapatıgım halde lütfen yardım edecek bırı yokmu :(
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
şuna bak ya dertsiz güne başladım canım sıkkın gün bitiyor :(

Üye
7 HİZMET YILI
Tôi nhận được một màn hình màu xanh, tôi phải làm gì ?

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arkadaşlar, 10 - 15 round apex oynadım bu hile ile. hiçbir sorun yaşamadım. hile gayet mükemmel çalışıyor. squad ile girin. siz kill almayın arkadaşlarına info verin bırakın onlar alsın kill'i falan. reportlanmadığınız sürece ban yeme olasılığınız 0'a yakın. iyi eğlenceler.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben oynuyorum efsana olmuş tekrardan biraz aimde sıkıntı oluyor arada oda tam olsa güzel olur

ALIKKAN
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ERROR: Failed to load driver! (Disable Antivirus/Firewall)

kapalı olduğu halde böyle diyor delirmek üzereyim

Üye
7 HİZMET YILI
Merhabalar kolay gelsin arkadaşlar herkese iyi geceler bende hileyi kullanıyorum oyunun ortalarında yada başlarında oyunum crash veriyor bir çözümü olan varmı acaba?

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
memory hackers elinize sağlık iyi hile yapmışsınız ama %30-40'lık bir kısımda hile çalışmıyor, bende de çalışmıyor genel sorun yüklerken hata yada yüklesede menü açılmaması aynı zamanda bir çok kişide mavi ekran hatası alıyor ve sonrada makina kitlenip auto restart atıyor....

Lütfen artık bir açıklama yapın... win 7 - 8.1 - 10'da çalıştıranlar var dolayısıyla illa win 10 olmasına gerek yok....
lütfen bir çözüm sunun yada team ile gelin bakın, yoksa bir çoğumuzu bakırköyden almanız gerekecek :)
bazıları oyunda paso kill alırken banlanmıyorlar biz hala denemeler sırasında bir sürü ban alıyoruz, Allah aşkına (Allahın adını verdim yaw) bir açıklama zor mu....

Ne bilim anlamadık, bilmiyoruz yada üzerinde çalışıyoruz yada şansına küs oynama umurumda değil, ben bazıları için yaptım sende çalışmıyorsa bana ne deyin ama birşey yazın, en kötü cevap bile cevapsızlıktan iyidir......

pubg mobile hilenizi bayadır kullanıyorum, Allah razı olsun bu arada...

Ama şu Apex hilesi çok önemli, diğerleri çalışmasın bu çalışsın yeter bana bir çok kişide böyle düşünüyordur eminim, lütfen şu mavi ekran ve yüklediği halde menu gelmeme olayını çözün herkes defender vs.. kapatıyor ama olmuyor, extra win'e birşeyler yüklemek yada silmek lazım belliki lütfen çözün şunu yaw, yabancı kanallarda paylaşılıyor millet paso kullanıyor biz sadece denerken ban yiyoruz...

Bu arada çalışanlar, bu ne umursamazlıktır yaw... millet burda uğraşıyor sizde şansınızdan dolayı hava atar gibi "çalışıyor hemde süper vs.... şu kadar kill yaptım vs... sizde hata var vs..." yaw birazda milletin halinden anlayın (hilenin çalıştığına dair bilgi verenlere lafım yok ama bazıları hava atar şekilde yazıyor) neyse ya....

umursayan yok orası çok belli.... umursamayan herkese söylüyorum, umarım bir gün sizlerde bu tarz sorunlar yaşar ve çözemezsiniz ve başkalarıda sizi umursamadan yazar ve geçer gider..... o zaman anlarsınız.................................

çözsenizde çözemesenizde, memoryhackers yöneticileri ekibi vs.. pubg mobile hilesinden dolayı ve emeklerinizden dolayı Allah razı olsun.....

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@paladin2019 hileyi biz yapmış olsak destek sağlayabiliriz fakat konuda da yazdığı üzere hile parayla satılan bir hile ve sbyte tarafından cracklendi. Ayriyetten hile driver kullanıyor bundan dolayı konuda yazdığımız gibi mavi vermeside muhremel. Sizin sisteminizde çalışmıyorsa nedenini bilmiyorum. Fakat hangi sistemimde denediysem çalıştı. Size tavsiyem temiz bir win 10 format atın , .net framework , directx 9 - 11 yükleyin ve antivirüs kullanmayın.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
@paladin2019 hileyi biz yapmış olsak destek sağlayabiliriz fakat konuda da yazdığı üzere hile parayla satılan bir hile ve sbyte tarafından cracklendi. Ayriyetten hile driver kullanıyor bundan dolayı konuda yazdığımız gibi mavi vermeside muhremel. Sizin sisteminizde çalışmıyorsa nedenini bilmiyorum. Fakat hangi sistemimde denediysem çalıştı. Size tavsiyem temiz bir win 10 format atın , .net framework , directx 9 - 11 yükleyin ve antivirüs kullanmayın.

Verdiğiniz cevap için çok sağolun, tavsiyenize uyucam ve Win 10 Pro 1809 sürümü yükleyip deneme yapıcam, 1809 sürümünü öneriyor herkes...
Son olarak Pubg mobile'de çıkan ilk hile varya hani sadece wallhack olan, onun gibi ban riski düşük aimbotsuz itemsiz vs.. sadece wallhack olan bir Apex hilesi gelme ihtimali varmı yakında ilerde vs... ??

Aşırı abartmadan güvenli olarak oynamak isteyen kişiler için, çok daha fazla insanın yararlanabilmesi için...
Malum en büyük sorun ordan burdan gelen ve genelde bir kaç kişi olan atışlar, göremeden enerjinin çoğu gidiyor, görünce en azından normal vuruş şansınız oluyor mesela Pubg mobile wallhack'te böyle sadece görmek bile çok iyi birşey.... umarım bu konuda bir çalışmanız veya düşünceniz vardır... şimdiden sağolun....

Son düzenleme:
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Abi hepsi yüklü 10 defa directx yükledim gene aynı menü gelmiyo formatda attım win10 gene aynı

Üye
7 HİZMET YILI
I follow all the right steps, the cheat injects but the menu does not appear, can anyone help me?

Üye
8 HİZMET YILI
I do everything according to the video but the menu does not appear press insert but nothing appears, someone knows why?

Is the hack working?

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Loading...
Build Version: 15th April 2019 || v3.0.4.N9
%appdata%/#c0nf1g/2.ini - to access settings before injecting.
-All members have been compensated with bonus 7 days.
-Safety attempt #1. | Fixed weird crash.

dwSize: 0x41200
lpAddress: 0x0000017DFB230080
Trying Method [1]
[1] Got Value of: 0x398
[1] Got HANDLE: 0x0000000000000000

ERROR: Failed executing Method [1]. || Attempting Method [2].
[2] Success creating and loading driver.
[2] Got HANDLE: 0x00000000000001A0

Injection Return : 3

Load Completed
Exiting in 5 seconds

How to fix it ? Thanks

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Loading...

lpAddress: 0x0000017DFB230080
Trying Method [1]
[1] Got Value of: 0x398

[2] Got HANDLE: 0x00000000000001A0

Load Completed
Exiting in 5 seconds

aynı hata sürekli
Post automatically merged:

Loading...

lpAddress: 0x000001F9BE320080
Trying Method [1]
[1] Got Value of: 0x2eb0

[2] Got HANDLE: 0x00000000000001D8

Load Completed
Exiting in 5 seconds

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...