- Konuyu başlatan
Süper Üye
my english is bad so i used google translationwhat does it mean ? NOTE : Always repeat after item 6 !!!!!
Repeat after 6
Article 6
my english is bad so i used google translationwhat does it mean ? NOTE : Always repeat after item 6 !!!!!
Are you sure you have downloaded my sharing?i get the error "GoS for LOL failed to load (Possibly blocked by AV/Firewall)" every time i try to inject in avpui.exe even with the firewall and antivirus turned off
Nasıl bir hata Açıklayabilirmisinhata veriyor olmuyor
You need to disable Kaspersky self-defensei get the error "GoS for LOL failed to load (Possibly blocked by AV/Firewall)" every time i try to inject in avpui.exe even with the firewall and antivirus turned off
Active Windows theme Aero![]()
There is a problem when connecting with Kaspersky
Eğer menü gelmiyorsa çerçeveli veye çerçevesiz modda oyunu aç sonra oyuna girerken hiç bişeye tıklama oyuna girdiğin an 1 kere tıklayabilirsinKaspersky korumasını acmak sartmı oyun içinde menü filan kayboluyor yada bunu nasıl engelleriz.
addons ve lol klasörlerini silme düzeliyorKaspersky korumasını acmak sartmı oyun içinde menü filan kayboluyor yada bunu nasıl engelleriz.
addons ve lol klasörlerini silme düzeliyor
Dostum bak simdi yapacagin sey cok basit ya kaspersky butun korumalarini kapatiyorsun antivirusunu falan sonra self defense kapatiyosun inject ediyosun self defense acmadan old ve older.dllyi siliyosun new.dll silinmiyor cunku sonra self defense acip keyfine bakiyosun.Demek istedigim aslında yazılanları yaptıkdan sonra oyuna geçince çalışıyor lakin kaspersky tarama yapıyo kendi kendine bir anda pop up geliyor işte virüs uyarısı diye sonra menü kayboluyor.
dipnot: peki dll dosyaları ?
Virus korumalarini tekrar acma memoryui yi virus olarak goruyor herseyi eskiye aliyor ondan gidiyor menuDemek istedigim aslında yazılanları yaptıkdan sonra oyuna geçince çalışıyor lakin kaspersky tarama yapıyo kendi kendine bir anda pop up geliyor işte virüs uyarısı diye sonra menü kayboluyor.
dipnot: peki dll dosyaları ?
Dostum bak simdi yapacagin sey cok basit ya kaspersky butun korumalarini kapatiyorsun antivirusunu falan sonra self defense kapatiyosun inject ediyosun self defense acmadan old ve older.dllyi siliyosun new.dll silinmiyor cunku sonra self defense acip keyfine bakiyosun.
Post automatically merged:
Virus korumalarini tekrar acma memoryui yi virus olarak goruyor herseyi eskiye aliyor ondan gidiyor menu
Ne demek iyi oyunlar bu sekilde en az 1 1.5 hafta dayanir hesapAnladım teşekkürler.
tabikide self defense açmalısın inject ettikten sonra script self defense'in arkasına saklanıyor yakalanmamak içinBu arada ben inject yaptıkdan sonra self defense açmıyordum hesaplar 1 gün bile dayanmadı önemli galiba bu nokta
Kardeşim lütfen milleti yanlış yonlendirme bilmediğin şeylerle ilgili konuşma LOL ve ADDON klasorlerini silmek şart banlanmama istemiyosanaddons ve lol klasörlerini silme düzeliyor
Oyun bekleme ekranında 1 yere tıklama karakter vadiye indikden sonra 1 kere tıklaman yeterliBu arada ben inject yaptıkdan sonra self defense açmıyordum hesaplar 1 gün bile dayanmadı önemli galiba bu nokta
benim yanlış yönlendirdiğim yok ben doğruyu söylüyorum denesin geliyomu gelmiyomu hemde zaten menünün gelip gelmediği yükleme ekranında çıkıyor yükleme ekranına bir kere sol tık yapsa sol üstte fps ve tick gözükmezse zaten uğraşmasına gerek yok + lol ve addon klasörlerini silince endpoint hatası veriyor oyunda zaten açılmıyor kendin dene gör ? lol ve addon kısmı fixlendi sadece old ve older.dll bypassı kaldı araştırabilirsinKardeşim lütfen milleti yanlış yonlendirme bilmediğin şeylerle ilgili konuşma LOL ve ADDON klasorlerini silmek şart banlanmama istemiyosan
Oyun bekleme ekranında 1 yere tıklama karakter vadiye indikden sonra 1 kere tıklaman yeterli