- Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
arkadaşlar sizde göz karıncalanma oluyormu el karıncalanması bende dün oldu 2 saat çektim gitmesi için ondan sonra baş ağrısı oluyor bunun tedavisi varmıdır
Yapay gözyaşları mı? hiç duymadımSol gözümde çok sık oluyor. Hekim göz yorgunluğundan kaynaklı göz kuruması deyip bana suni gözyaşı damlası vermişti seyiriyordu arada bi falan.
Tabi suni gözyaşı damlası kullandım fakat şu var bende sadece gözde sorun vardı ve günde 13 14 saat bilgisayarla uğraşıyordum.Hekime lütfen gözük belki daha ciddi bir sorundur. Göz ardı etme derim kardeşimYapay gözyaşları mı? hiç duymadım
wow how dangerous, this time I also use a computer and, oddly enough, I don't even have a vision problemTabi suni gözyaşı damlası kullandım fakat şu var bende sadece gözde sorun vardı ve günde 13 14 saat bilgisayarla uğraşıyordum.Hekime lütfen gözük belki daha ciddi bir sorundur. Göz ardı etme derim kardeşim![]()
tedavisi varmı acababro vertigo olabilir çeşitleri fazla
bendede aynısı var
evet var. doktora görünmelisin ama ciddi bişeyin yoksa gitme şu sıralar virüs çoğaldı...tedavisi varmı acaba
knk ciddi hastalığa yakalandığımda 3 veya 4 saat geçmiyorevet var. doktora görünmelisin ama ciddi bişeyin yoksa gitme şu sıralar virüs çoğaldı...
doktora gittinmibenim sol kolumda cok oluyor
hayır maçtan geldiğimde olmuştu 1 saat sonrabence cok radyasyona maruz kalınca oluyor pc tv vb seyler