Pc de hdd hatası vardır kodu tam olarak internete yazÖ whea uncorrectable hata kodu bu üstede belirmiştim
Ekran kartına yaptım ndivadın progamıyle ve msı afterburnerden o.c yaptımBios dan yaptıysan bios ayarlarını sıfırla birde overlocku neye yaptın ? ram , işlemci , ekran kartı ?
2 3 dk içinde mavi ekranı alıyorum msi afternburnerdan ayarları geri getiremedim hiçbirşekilde bios pilini sıfırladım format attık ekran kartını yakmamışım iki tane ekran ksrtı taktım aynı hatayı aldımDostum overclock demek ekran kartıma fazla mhz vermek demek bu da ekran kartını yakıp eline almanı sağlar
Afterburnerdan tekrar sistem ayarlarına getir pc ni oyun optimizasyonu istiyorsan
Nvdia experience den yap
Overclockla ekran kartını yakabilirsin dostum ekran kartın ne olursa olsun deneme derim overclocka fazla yüklendiysen ekran kartı işlemci chipsetlerine zarar vermiştir
Oyunlarda yada müzik dinlerken birden mavi ekran alıyormusun
♥♥♥
Ekran kartını çıkar alkollü bezle sil kurula sonra silgi ile sil ter temiz tak hala daha yapıyorsa mavi ekranın hata koduna bak2 3 dk içinde mavi ekranı alıyorum msi afternburnerdan ayarları geri getiremedim hiçbirşekilde bios pilini sıfırladım format attık ekran kartını yakmamışım iki tane ekran ksrtı taktım aynı hatayı aldım
whea uncorrectable hata kodu bu üstede belirmiştimEkran kartını çıkar alkollü bezle sil kurula sonra silgi ile sil ter temiz tak hala daha yapıyorsa mavi ekranın hata koduna bak
♥️♥️♥️
Pc de hdd hatası vardır kodu tam olarak internete yazÖ whea uncorrectable hata kodu bu üstede belirmiştim