Isse Kun
Emektar Üye
Grabity sistem gereksinimleri,Grabity maximum sistem gereksinimleri,Grabity minimum sistem gereksinimleri,Grabity önerilen sistem gereksinimleri,Grabity düşük sistem gereksinimleri,Grabity windows sistem gereksinimleri,Grabity,sistem gereksinimleri,belli oldu

Steam üzerinden satışa sunulacak Grabity adlı oyun aksiyon deneyimi sunması ve yüksek sistem gereksinimi istememesinden dolayı,bir çok oyuncunun ilgisini çekeceği düşünülüyor.Grafikler oldukça iyi durumda iken alınan yorumlarda olumlu durumda.
2GB boyutu ile belirli bir alanda aksiyon deneyimi yaşattığı için yüksek gereksinim istememektedir.Oyun geniş haritalara ve ayrıntılara sahip olmadığı için bir çok sistemde oynanabilecek.
Renklendirme, yansıma ve efektler iyi seviyede. Özellikle gerçekçi yansımalar başarılı olmuş.

Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci : Core i5
Bellek : 2GB Ram
Ekran Kartı : SM3 512MB VRAM
DirectX : Belirtilmemiş
İşletim Sistemi : Windows XP
Depolama : 2GB Kullanabilir Alan
Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci : Core i7
Bellek : 8GB Ram
Ekran Kartı : SM4 1GB VRAM
İşletim Sistemi : Windows 10
Steam üzerinden satışa sunulacak Grabity adlı oyun aksiyon deneyimi sunması ve yüksek sistem gereksinimi istememesinden dolayı,bir çok oyuncunun ilgisini çekeceği düşünülüyor.Grafikler oldukça iyi durumda iken alınan yorumlarda olumlu durumda.
2GB boyutu ile belirli bir alanda aksiyon deneyimi yaşattığı için yüksek gereksinim istememektedir.Oyun geniş haritalara ve ayrıntılara sahip olmadığı için bir çok sistemde oynanabilecek.
Renklendirme, yansıma ve efektler iyi seviyede. Özellikle gerçekçi yansımalar başarılı olmuş.
Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci : Core i5
Bellek : 2GB Ram
Ekran Kartı : SM3 512MB VRAM
İşletim Sistemi : Windows XP
Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci : Core i7
Bellek : 8GB Ram
Ekran Kartı : SM4 1GB VRAM