Arz talepolayı senin gözünden öğrenmek merak uyandırıyo ama ondan önce ne öğreteceğini detaylı
anlatırsan iyi olur bence
Mesela logo tasarımı öğrenmek istemek bir taleptir mesela bu tür görsel nasıl yapabilirim bir taleptirarz talep diyosun ama talep edecek kadar donanımlı değilim sonuçta talep etmekte bilgi ister
ilkel bir talep olur amaMesela logo tasarımı öğrenmek istemek bir taleptir mesela bu tür görsel nasıl yapabilirim bir taleptir
6 değil de şu kadarcık falan kankaİlk soruya cevap olarak, bence ilk başta gerekli olan programların temin edilmesi, program hakkında bilgi ve arayüz kullanımı hakkında 1. video gelebilir sonrasında basit editleme layer ekleme gibi ilerleyebilirsin bu gayet çok iyi bir eğitici seri olur hem sen videolarını 10 dkaikadan uzun süre tutarsan bu sana gelirde getirebilir ki bunun olmasını emin ol ben çok isterim çünkü sende emeğinin karşılığını almış olursun.
ikinci soruna olan cevabım ise arkaya eklediğin bana cover art olayını andırdı ama dağınık bir düzende olması sebebiyle cover art diyebilir miyiz bilmiyorum farklı bir dokunuş yapmışsın ben simetri seven ve asimetrik görüntüden rahatsız olan biriyimbeni rahatsız etti ama dikkatimi de çekti yani genel olarak dikkat çekici bence gayet başarılı olmuş 6 adet mi layer kullandın ? bunuda sormadan edemicem
![]()
İlk soruya cevap olarak, bence ilk başta gerekli olan programların temin edilmesi, program hakkında bilgi ve arayüz kullanımı hakkında 1. video gelebilir sonrasında basit editleme layer ekleme gibi ilerleyebilirsin bu gayet çok iyi bir eğitici seri olur hem sen videolarını 10 dkaikadan uzun süre tutarsan bu sana gelirde getirebilir ki bunun olmasını emin ol ben çok isterim çünkü sende emeğinin karşılığını almış olursun.
ikinci soruna olan cevabım ise arkaya eklediğin bana cover art olayını andırdı ama dağınık bir düzende olması sebebiyle cover art diyebilir miyiz bilmiyorum farklı bir dokunuş yapmışsın ben simetri seven ve asimetrik görüntüden rahatsız olan biriyimbeni rahatsız etti ama dikkatimi de çekti yani genel olarak dikkat çekici bence gayet başarılı olmuş 6 adet mi layer kullandın ? bunuda sormadan edemicem
![]()
ee çocukken sormasaydın şuan bilemezdin şuan bilmediğini de sorcan ki öğrencenilkel bir talep olur ama
çocukken ben bundan istiyom gibi![]()
Geldi bil hemşerimgüzel olmuş pp ellerine sağlık video felan gelebilir mi bunun gibi bir tasarım için
ne zamana gelir birde isteğe göre yapıyor musun acaba ?Geldi bil hemşerim
Tabikine zamana gelir birde isteğe göre yapıyor musun acaba ?
SenyorTR yapar mısın müsait olduğun bir gün
?bişey sorcam attığım mesajlar gayet içimden gelerek yazıyorum bilgi içermesede felsefi hava katıyorum ama yinede yorumlarım birleşşiyo siliniyo yani sadece katıksız bilgi mi lazım
Kanka genelde üyelik yapmak için yorum kasmak gerek ve forumda bilgini paylaşman gerek. Yani yorum kasmak diye bir mentaliteyi silmek için yapılmış sistemler onlar bilgini paylaşıcaksın bilmiyorsan araştırıcaksın öyle yazacaksın gibi v.s.v.sbişey sorcam attığım mesajlar gayet içimden gelerek yazıyorum bilgi içermesede felsefi hava katıyorum ama yinede yorumlarım birleşşiyo siliniyo yani sadece katıksız bilgi mi laazım