Grafik tasarımı hakkında öğretici videolar ister misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Graphic Designer
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Toplamda 2 adet sorum var
Grafik Hakkında öğretici videolar çeksem işinize yarar mı ? (Ne tür çekebilirim öğretici veya bir görselin yapımının öğreticisi vs )
Yeni profil iyi mi ?
itha.gif

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
olayı senin gözünden öğrenmek merak uyandırıyo ama ondan önce ne öğreteceğini detaylı
anlatırsan iyi olur bence

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arz talep diyosun ama talep edecek kadar donanımlı değilim sonuçta talep etmekte bilgi ister

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
İlk soruya cevap olarak, bence ilk başta gerekli olan programların temin edilmesi, program hakkında bilgi ve arayüz kullanımı hakkında 1. video gelebilir sonrasında basit editleme layer ekleme gibi ilerleyebilirsin bu gayet çok iyi bir eğitici seri olur hem sen videolarını 10 dkaikadan uzun süre tutarsan bu sana gelirde getirebilir ki bunun olmasını emin ol ben çok isterim çünkü sende emeğinin karşılığını almış olursun.

ikinci soruna olan cevabım ise arkaya eklediğin bana cover art olayını andırdı ama dağınık bir düzende olması sebebiyle cover art diyebilir miyiz bilmiyorum farklı bir dokunuş yapmışsın ben simetri seven ve asimetrik görüntüden rahatsız olan biriyim :D beni rahatsız etti ama dikkatimi de çekti yani genel olarak dikkat çekici bence gayet başarılı olmuş 6 adet mi layer kullandın ? bunuda sormadan edemicem :D

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
video serisi çekebilirsin acemilikten ustalıga kadar

Graphic Designer
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İlk soruya cevap olarak, bence ilk başta gerekli olan programların temin edilmesi, program hakkında bilgi ve arayüz kullanımı hakkında 1. video gelebilir sonrasında basit editleme layer ekleme gibi ilerleyebilirsin bu gayet çok iyi bir eğitici seri olur hem sen videolarını 10 dkaikadan uzun süre tutarsan bu sana gelirde getirebilir ki bunun olmasını emin ol ben çok isterim çünkü sende emeğinin karşılığını almış olursun.

ikinci soruna olan cevabım ise arkaya eklediğin bana cover art olayını andırdı ama dağınık bir düzende olması sebebiyle cover art diyebilir miyiz bilmiyorum farklı bir dokunuş yapmışsın ben simetri seven ve asimetrik görüntüden rahatsız olan biriyim :D beni rahatsız etti ama dikkatimi de çekti yani genel olarak dikkat çekici bence gayet başarılı olmuş 6 adet mi layer kullandın ? bunuda sormadan edemicem :D
6 değil de şu kadarcık falan kanka :D

a11.png
a22.png
a33.png

Post automatically merged:

1639314754530.png

E birde gif yapma kısmı var

ilkel bir talep olur ama
çocukken ben bundan istiyom gibi :D
ee çocukken sormasaydın şuan bilemezdin şuan bilmediğini de sorcan ki öğrencen :D ilkel bir sözden örnek vereyim o zaman bende Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
güzel olmuş pp ellerine sağlık video felan gelebilir mi bunun gibi bir tasarım için

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bişey sorcam attığım mesajlar gayet içimden gelerek yazıyorum bilgi içermesede felsefi hava katıyorum ama yinede yorumlarım birleşşiyo siliniyo yani sadece katıksız bilgi mi laazım

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bence hangi işlemin fotoğrafta ne yaptığına dair bir video yapabilirsin

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
photoshop için çekersen iyi olur, profilini beğendim bro iyidir iyi

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka bence videolar öğretici şekilde çekilmeli. Yani şu şekilde;

Gradient v.s şeyler nasıl kullanır. Renk uyumları v.s v.s gibi yani gerçekten grafiği anlatan videolar olmalı. Şu templateyi al yap şunu şöyle yap şöyle olsun değil de, bunu neden böyle yapmalısın ya da bunu böyle yaparsan bu olur ya da şurada kullanılır şeklinde olması çok daha iyi olur ve tutar :)

bişey sorcam attığım mesajlar gayet içimden gelerek yazıyorum bilgi içermesede felsefi hava katıyorum ama yinede yorumlarım birleşşiyo siliniyo yani sadece katıksız bilgi mi laazım
Kanka genelde üyelik yapmak için yorum kasmak gerek ve forumda bilgini paylaşman gerek. Yani yorum kasmak diye bir mentaliteyi silmek için yapılmış sistemler onlar bilgini paylaşıcaksın bilmiyorsan araştırıcaksın öyle yazacaksın gibi v.s.v.s

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Öğretici video gelse güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...