psu değiştirmeme gerek varmı ve r5 5500 anakartıma uyar mı?İntel değil de, AMD tercih edebilirsin. Ryzen 5 5500 önerebilirim. Darboğaz da yapmaz, gayet güzel performans alırsın.
5500 am4 bir işlemci anakartınıza uymayacaktır. i5 2400 i7 2600 gibi işlemciler alabilirsiniz ama önermem. ekran kartı konusuna gelirsek turbox markası ne olduğu belli olmayan bir marka ekran kartının bellekleri ve soğutması konusunda şüpheliyim. size önerim bütçenizi esnetmeye çalışmanız. yardım isteyecek olursanız buradayım.psu değiştirmeme gerek varmı ve r5 5500 anakartıma uyar mı?
alacağım ekran kartı bu:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
para biriktirip hazır kasa alacağım o zaman en sağlıklısıo ekran kartıyla sağlıklı bir oyun deneyimi yaşayacağını düşünmüyorum. bu platform ve anakartta takılı kalmak yerine kendine yeni bir sistem almanı öneririm.
5500 am4 bir işlemci anakartınıza uymayacaktır. i5 2400 i7 2600 gibi işlemciler alabilirsiniz ama önermem. ekran kartı konusuna gelirsek turbox markası ne olduğu belli olmayan bir marka ekran kartının bellekleri ve soğutması konusunda şüpheliyim. size önerim bütçenizi esnetmeye çalışmanız. yardım isteyecek olursanız buradayım.
Bu ekran kartına 4. nesil bir işlemci bile taksan darboğaz yapmaz zaten. Çok güçsüz bir ekran kartı seçmişsin. Üstteki arkadaşın da söylediği gibi, daha yüksek performans veren sistemlere yönelmeni öneririm.psu değiştirmeme gerek varmı ve r5 5500 anakartıma uyar mı?
alacağım ekran kartı bu:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
galiba yaşı küçük bir arkadaşımızsın. yazın iş bulmayı deneyebilirsin, senin için en iyisi bu olacaktırpara biriktirip hazır kasa alacağım o zaman en sağlıklısı