Onaylı Üye
bir ara çok yiyordu ban dalgası paso geliyordu günlük bi limiti bozmadan 10m 10m atsan yeter
hile değilde türkçe yama yaptım bendee ban yedim sorunu nedirBende gta 5 yok da arkadasın hesabını aldım hile açsam ban yer mi arkadasın hesabı para hilesi vb yoksa dusunmeden acardım da
hayır var ben tr yamada bile yedimgta 5 de ban sistemi yok o yüzden takma açabiliyosun
ben milyarlar kadar yüklemiştim zamanında beni detect etmediler hala o paradan kullanıyorum şans işi biraz daÇok para yüklersen günde 15 milyonu geçersen ban yeme ihtimalin yüksek onun dışında mod menülerde ban yemiyorsun.
Hocam para hilesini ve teleportu abartma. Bunun dışındakilerde sıkıntı yok. Ben opressorla full offradar sınırsız mermiyle milleti öldürüyordum 20 dk boyunca. Bunu sürekli yaptım herhangi bir ban yemedim. Teleport ve para hilesini aşırı kullanma sadeceBende gta 5 yok da arkadasın hesabını aldım hile açsam ban yer mi arkadasın hesabı para hilesi vb yoksa dusunmeden acardım da
ilk banı olacak ise 15 yada 30 gündü fakat daha önce arkadaşın yediyse perma banlanabilirBende gta 5 yok da arkadasın hesabını aldım hile açsam ban yer mi arkadasın hesabı para hilesi vb yoksa dusunmeden acardım da