Oyunun dosyalarının tamamen hepsinin yüklenmesinden emin olmalısın veya oyun ayarlarından kaynaklı olabilir dicem de oyun dosylarına göz atmalısın eskik kalan bişiler olmuştur...Gta 5 de herhangi bi garaja girerken siyah ekranda kalıyor. Bazen 3-4 dakika sonra açılıyor bazen hiç açılmıyor. Bu neden oluyor ve nasıl çözebilirim acaba?
bilmiyorum oyun dosyalarını doğruladım. Oyunu silip tekrardan kurudum. Başka sunuculardada oluyor. Çevrimdışı dışı da oluyor anlamadım.Oyunun dosyalarının tamamen hepsinin yüklenmesinden emin olmalısın veya oyun ayarlarından kaynaklı olabilir dicem de oyun dosylarına göz atmalısın eskik kalan bişiler olmuştur...
denedim zaten olmuyor bi türlü.Silip yeniden kurulum yapman lazım
oyun kasma yok.hocam oyun kasma varmı bide ram kaç gb ?
480GB SSD kingston marka değiştirmeyi mi deniyim?ssd tavaşlığındandır
önceden kullanıyordum. 1-2 ay önce şuan hiç kullanmıyorum. Yinede oluyor çok sinir bozucu. Arkdaşlarımla oynamak istiyorum .Garaja igrerken çıkıyorum bidaha bekliyoalr beni çok sinir bozucu.hile kullanıyor isen bi sıkıntı oluşuyor olabilir
ben patota pc ile oynarken bile hiç başıma gelmedi başka forumlardan bakın ya da supporta yazabilirsin en mantıklısıönceden kullanıyordum. 1-2 ay önce şuan hiç kullanmıyorum. Yinede oluyor çok sinir bozucu. Arkdaşlarımla oynamak istiyorum .Garaja igrerken çıkıyorum bidaha bekliyoalr beni çok sinir bozucu.
kanka tahminimce hile kullandıysan ve dosyaları onarmadıysan bunu yapmalısın hayla aynı sıkıntıyı alıyorsan bunu yaptığın halde bu defa kurulum yaparken basında durup dıkkat etmelısınGta 5 de herhangi bi garaja girerken siyah ekranda kalıyor. Bazen 3-4 dakika sonra açılıyor bazen hiç açılmıyor. Bu neden oluyor ve nasıl çözebilirim acaba?
hayır. Önceden kullanıyordum ama.Her hangi bir hile ya da ek program kullanıyor musun?
1 tane diskim var oda c 480gbHangi diske kurdun c mi d mi hangisi fazla ise ona kur benim c 250 d 1 tb d ye kurunca birazda yavaş oluyor fps kaybı drop vesaire ama siyah ekrandan iyidir
Hocam oyun oynarken siyah erkanda kalıyor mu yani garaj dışındada ekran siyahlaşıyor mu eğer öyleyse bu WatMan hatasıdır amd ekran kartlarında çok oluyor dikkat et derim
GTA 5 siyah ekran sorunu genel olarak karşılaşılan sorunlardan birisidir. Bunun en büyük nedeni bu hatanın çok kapsamlı olmasındandır. Donanım veya sistem yetersizliği bu sorunun ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Yaptığımız araştırmaya göre sunacağımız çözüm önerileri bu hatanın çözümlenmesini sağlayan önerilerdir.Gta 5 de herhangi bi garaja girerken siyah ekranda kalıyor. Bazen 3-4 dakika sonra açılıyor bazen hiç açılmıyor. Bu neden oluyor ve nasıl çözebilirim acaba?