Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Epic games ücretsiz dağıttığı zaman oyunun cılkı çıkmıştı. Online 'ı pek iyi değil çok geç giriyor ve her oturumunda mutlaka 2-3 hile ile karşılaşıyorsun. Level ve para hilesi yapanlardan bahsetmiyorum bile. Çeşitli modlar kullanarak oyununu çökertenlerden tut da seni ordan oraya fırlatarak öldürenlere kadar... Ne ararsan var. Fivem takılacaksanız bu bahsettiğim durumlar sıklıkla olmayabilir. Ama official 'da durum böyle ne yazık ki...
Hocam GTA 5 hala alınabilir kesinlikle. Oyunun optimizasyonu aşırı iyi birçok PC açabiliyor. Bunun yanında Gta'nın Online'ı Playlistleri falan hala devam etmekte. Kaldı ki FiveM için bile alınır şuan Gta 5, FiveM'de bir sürü içerik, bir sürü güzel server var. RP serverından tutun zombi serverına diyeceğim o ki alın. Epic veya Steam'den almanız farketmez hiçbir sıkıntı çıkmıyor.
Fakat oyunu sıfır almanızı önermem çünkü ücretsiz dağıtıldı. Fakat ben hesabın her şeyi bana ait olsun istiyorum derseniz satın alabilirsiniz.
2. el alımda her zaman sorun çıkabilir.