Gta 5 ile ilgili Sorum Var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
arkadaşlar gta 5 hesabı çalıyorum tüm bilgiler değiştiriyorum fakat en fazla 2 gün sonra geri alıyorlar nasıl oluyor bu iş ?

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Destek Hattı dıye 1 sey var kardesim Adam oyunu aldıgına daır makbuzun fotosunu ceker gonderır destege Alırlar geri hem hıc utanmıyonmu adamlar parayla alıyor sen calıyon

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar gta 5 hesabı çalıyorum tüm bilgiler değiştiriyorum fakat en fazla 2 gün sonra geri alıyorlar nasıl oluyor bu iş ?
rockstar games adama fatura vb veriyor güvenlikleri düşük olabilir ama adamlar işi biliyor adamların 20 30 dolar verdiği oyunu çalmak kolay olsa dahi bedeli böle oluyor :D

Süper Üye
8 HİZMET YILI

Adamın bir önceki mail adresine hesap bilgilerinin değiştiğiyle ilgili bir uyarı gidiyor, hesap bilgilerini siz değiştirmedi iseniz ilgili adımları tamamlayın diye. Buradan rahatlıkla hesabı geri alabiliyor veya yukarıda diğer arkadaşlarında belirttiği üzere oyunu hangi mail adresinden almış ise o maile bir çıktı gelir bununla birlikte de hesabın kime ait olduğu kolaylıkla çıkar ortaya. Social club hesaplarını elde etmek kolaydır fakat çokta rahat geri alınır o hesap, hesap bilgilerini değiştirmeden takılın derim ben.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
istediğin kadar mail değiş şifre değiş hesabın gerçek sahibi oyunu aldığı bilgiyi ve ilk maili bir kaç özel soruyu ticket bildirim yaparak kolaylikla rahat alabilir sen hesabı almak için 1 sene uğraş istersen adam 1 dakikada geri alabilir ve bu işi çok fazla yaparsan eğer fazla dikkat çekersin başın ağırır ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...