gta 5 ile ilgili yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyunu indiricem ama malum boyutu büyük olduğundan dosyaları yedeklesem format attık dan sonra bir daha indirmeye uğraşmak zorunda kalırmıyım ? yoksa yedeklediğim dosyaları kullanabilirmiyim?

( oyun orjinal bu arada online oynamak isteyen varsa oynayabiliriz :) )

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hayır Bir Sıkıntı Olmaz ;
Sadece Yapman Gereken GTA 5 İndirdiğin Steam Hesabında Oyunu Tanıt Ve Oyunu Nereye İndiriyorsa Steam Oraya Dosya Konumuna At .
Bir Sıkıntı Olmaz ( Gta V Online Oyuncusu Olarak Söylüyorum.) Kendimde Denedim.

Bu Arada Özel Mesajlaşa Bilirmiyiz Bu Siteden ? Bir Kaç Soru Soracağım .

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
steamden indirme yapacağın için steam klasörünü format atacağın sürüden al başka bir sürücüye koy harici hard disk'de olabilir. formattan sonra ordan geri steam'i kurduktan sonra steam klasörlerini değiştir.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Hayır Bir Sıkıntı Olmaz ;
Sadece Yapman Gereken GTA 5 İndirdiğin Steam Hesabında Oyunu Tanıt Ve Oyunu Nereye İndiriyorsa Steam Oraya Dosya Konumuna At .
Bir Sıkıntı Olmaz ( Gta V Online Oyuncusu Olarak Söylüyorum.) Kendimde Denedim.

Aynı Şeyi Dedim ?

aynen baya aynı şeyleri söylemişsin steam hesabına oyununu tanıt ne demek ? ve oyunu nereye indiriyorsan steam oraya dosya konumu at ne demek ? oyunların hepsi steam klasörüne iniyor eğer steamden indirme yapıyorsan. oyunu tanıt diye bir seçenek yok zaten '' dosya bütünülüğü doğruladan bahsediyor olabilirsin ama bahsetseydin öyle yazardın '' steam oraya dosya konumu at ne :D lütfen düzgün okuyup yorum yap.

Kod:
steamden indirme yapacağın için steam klasörünü format atacağın sürüden al başka bir sürücüye koy harici hard disk'de olabilir. formattan sonra ordan geri steam'i kurduktan sonra steam klasörlerini değiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...