Ölümlü dünyada ölümsüz olmaya çalışmayın
Seçkin Üye
Free de online giremiyorsun diye biliyorum 
Orası öyle tabide ben sistemi yeni kurdum gta 5 i 2020 de oynamaya basladım gta 6 cıksa dırek alırım tabideyani hocam gta 5 artık eski bir oyun grafik olarak ve online aktiviteleri ile halen tatmin eden bir oyun olsada fiyatı pek yüksek olmuyor indirimi bekleyin biraz sabır![]()
ps5 ile beraber cıkacagını Düşünüyorum artık 2 sene içinde oynarsınızOrası öyle tabide ben sistemi yeni kurdum gta 5 i 2020 de oynamaya basladım gta 6 cıksa dırek alırım tabide
Ozaman gta5 devamkeeps5 ile beraber cıkacagını Düşünüyorum artık 2 sene içinde oynarsınız![]()
Evet bir ara oynamıştım herkes aynı karakter di araç lastikleri bile hareket etmiyor dukorsan oyundarda online için server ler vardır ama hileden geçilmez oynayacaksan oyna ama tavsiye etmem.
Var kanka çakma serverlar var programla yapıyorsunkorsan online olmuyor diye biliyorum
bende korsan oynuyorum online olmuyor herhaldeSelam arkadaşlar gta 5 korsan online oynayabilirmiyiz varmı creck yama gibi bişeyler yoksa steammı tek yol
ucuz olan yerlerden aldak ilerde sıkıntı cıkarmı acabakorsan oynayamazsın ama ucuza satılan yerler var
knk steam key alıcan zaten etkinleştiriceksin soun olmaz ama araştırmadan alma dolandırılmaucuz olan yerlerden aldak ilerde sıkıntı cıkarmı acaba
Eyvallah dostumknk steam key alıcan zaten etkinleştiriceksin soun olmaz ama araştırmadan alma dolandırılma
bu arada direk steam hesabı da satın alabilirsin reiz öyle daha da ucuza gelebilirEyvallah dostum
o nerede satılıyo kralbu arada direk steam hesabı da satın alabilirsin reiz öyle daha da ucuza gelebilir