kerem
Onaylı Üye
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
bu modu yüklemek istiyorum ama ne yapsam olmuyor tüm videoları izledim yapamıyorumeğer oyununuz crackse (torrent) çok büyük ihtimalle çalışmaz benimde denemişliklerim vardı crackde mod çalıştıramamıştım.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu modu yüklemek istiyorum ama ne yapsam olmuyor tüm videoları izledim yapamıyorum
Gta5 mods sitesinden bir mods indireceksen dosya en basit bir şekilde dosya konumuna göre sıralı bir şekilde dosyaları atarsan örnek veriyorum o aracın motor sesi,gaz sesi,modifiye ayarları vardır el ile kendin yapmak istiyorsan dosya konumuna göre modu kendin yüklemen gerekli ama open 4 programı tek yükleme ile toplu mod yükleyebiliyorsuneğer oyununuz crackse (torrent) çok büyük ihtimalle çalışmaz benimde denemişliklerim vardı crackde mod çalıştıramamıştım.
Here we goBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapI want to install this mod but no matter what I do, I watched all the videos and I can't
eğer oyunu epic gamesten oynuyorsan mod olmuyor başka yöntemlerle yükleyebiliyorsun sanırımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu modu yüklemek istiyorum ama ne yapsam olmuyor tüm videoları izledim yapamıyorum