gta 5 online cheat engine ban sebebi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
cheat engine anti hile tarafından anlaşılırımı ufak bi değerle oynayıp paramı arttırıcam

sadece bilen varsa yazsın lütfen

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
report ticket yemedikçe zor. fakat unutmayınız ki her türlü 3. parti yazılım ban sebebiyetidir.

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
3. yazılımdan direk 1 ay ban yersin, hesabın sıfırlanır dikkat et

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
cheat engine anti hile tarafından anlaşılırımı ufak bi değerle oynayıp paramı arttırıcam

Programlama dillerinden herhangi birini anladığınız sürece (cheat engine) gerekmez
C # veya C ++ Bu programı öğrenebileceğiniz ve dağıtabileceğiniz harika bir zamandan öğrendim
Buna benzer bir program bile oluşturabilirsiniz, ancak burada yaptığım gibi bir program oluşturmak için dirctx ve OpenGL öğrendim, böyle iyi bir şans yapmak için bu gerekli.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka bende o tarz birşey yaptım cheat engine ile fakat hala yemedim 2 haftadır oynuyorum

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
onlinede açtıgın anda yiyorsun diye biliyorum offlinede sıkıntı yok borsadan arttır sat direk

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Cheat engine bence açma shadow yaz çıkar ben onu kullanıyorum para hileside var

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Online off da sorun yok kanka. Amaşöyle bi durum yaşadım sana yazayım ona göre yap. Cheat engine açıkken yanlışıkla online girdim yani farketmeden. 2 gün sonra taa 2016 da aldığım hesabım ban yedi. Belkide epic beleş verdiği için parası yüksek olan herkesi banladı ama cheat enginenin de bi etkisi olmuş olabilir. Şimdiden kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kanka offline da bir şey yapmıyordu ama online da çok dikkatli ol yiğenimle beraber 1.5 m basmıştık ikimizede ban attılar başka adamlara bakıyorum 200m atıp 2-3 senedir kullanan var biraz şans işi risk almayı göze alırsan kullan iyi oyunlar

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI

report ticketle alakası yok direkt yersin kardeşim 1-2 haftaya kaçınılmaz :) ben lv hilesi yapmıştım tek ben lobideydim sadece 50 lv mı ne arttırmıştım onu da taktikle tek kişilik yarışa girip orda arttırıp yarışı bitiriyordum bu taktik en az dikkat çekeni sanki yarışta kazanıyomuşlsun gibi gösteriyor ancak ona rağmen yedim. ce aşırı belli ediyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Do not pass more than 100 million, run in a private session

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gta5 hile acmiyor niye boyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...