Online mobil oyunda sayı değişikliği yaparak hile yapmak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba, Online bir mobil oyunda sayılarda değişiklik yapmak mümkün mü? Mesela eskiden neredeyse her oyunda Cheat Engine gibi bir programla hile yapılıyordu. Hile koruması hiç olmayan bir oyun buldum. Sayılarda değişiklik nasıl yapabilirim? Bilen varsa yardım edebilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Emekli İnternet Kullanıcısı
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İngilizce ararsan kaynak bulabilirsin türkçe olarak zor bunu öğrenmen, özellikle android tarafında ne kadar kaynak bulunur orasıda tartışılır tabii

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Aslında kendi paranı değiştirmen işe yaramaz çünkü sen bir item aldığında ekranda gördüğün değilde veri tabanındaki değer alınıyor genel olarak eğer böyle bir şey yapmak istiyorsan eşyaların değerini değiştirmeyi dene, ben çogu mobil oyunda eşyaların değerini - yapıyorum ardından satın alınca bana o değer kadar para veriyordu bence sende böyle denemelisin

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sadece kendi ekranında değişikliği görebilirsin :) Veri tabanları serverda değişmez

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
visual olarak kullanılabilir öyleleri sadece

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Telefon rootsuz ise bu tarz programları kullanman çok zor olacaktır. Telefonda sanal alan oluşturan uygulamaları yükelmen gerekir rootsuz kullanmak için. Eğer bu programları rootlu veya sanal ortamda oyuna açabildiysen. Evet sayıları değiştirerek çok rahatlıkla hile yapabilirsin. Ben gamguardian ı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...