GTA 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler Gta 5 i ücretsiz indirmek istiyorum sizden isteğim güncel ve çalışan sıkıntı çıkarmayacak bir indirme sitesi istiyorum birde sorum var acaba gta 5 i orjinal almadan online oynama şansımız var mı ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gta 5 i ücretsiz online oynayamazsın sen crackli istiyorsun sanırsam korsan oyunlarda online oynamak imkansız gibi bişey

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
cok zor bir ara bende arasdirdim bir kac yer buldum ama online giremiyorsun sonra gitim aldim yapcak biis yok ama ginede bir arasdir bak son careen :d almak olsun

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beyler Gta 5 i ücretsiz indirmek istiyorum sizden isteğim güncel ve çalışan sıkıntı çıkarmayacak bir indirme sitesi istiyorum birde sorum var acaba gta 5 i orjinal almadan online oynama şansımız var mı ?
torrentoyun sitesine bi bak

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga çok zor bulması ama yabancı kaynaklarda paylaşılmış olabilir git bak bence teker teker ama bulacagını sanmıyorum bulursun ama

Süper Üye
6 HİZMET YILI
crackli gta lar için online serverler var ama hepsi hileyle dolu diyebilirim tavsiye etmem crackli oynayacaksan online i unut

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
orjinal harici mumkun değil online steam şart

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu oyun cok guzel

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yok onun yarini bazı çalıntın tookstar habı gta satan siteler var ordan ala bilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
cok zor bir ara bende arasdirdim bir kac yer buldum ama online giremiyorsun sonra gitim aldim yapcak biis yok ama ginede bir arasdir bak son careen :d almak olsun
gta v almicaz demi steamdan online oynamak için gta 5 online editiyonu alıcaz ?

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Crackli oyunla online oynayamassın ama gta5 torrentini çok zorlanmadan bir google aramasıyla bulabilmen lazım.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum en iyi sen ***** indirmek yerine biraz sabır edip para biriktirirsen 50 tl civar satlıyo plati.ru zaten oyunun online crac-k oynama şansın yok olsada paso hileci ve az kişi olur bide oyunu gb olarak çok fazla hiç uraşma para birktirip direk al

AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
crackli online oynaniyor ama baya dandik adamlar donuyor veya kayboluyor normal oynamak icin güzel ama orjinal daha iyi ucuza steam hesabi satanlar var onlardan bulursan al tavsiye ederim

JDH

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
crackli indirirsen rage mp oynarsın online ama o da güzel değil en iyisi orjinal almak

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum en iyi sen ***** indirmek yerine biraz sabır edip para biriktirirsen 50 tl civar satlıyo plati.ru zaten oyunun online crac-k oynama şansın yok olsada paso hileci ve az kişi olur bide oyunu gb olarak çok fazla hiç uraşma para birktirip direk al
dostum 50 100 tl veririm bişey değilde online edition 190tl falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...