Seçkin Üye
Beyler Gta 5 i ücretsiz indirmek istiyorum sizden isteğim güncel ve çalışan sıkıntı çıkarmayacak bir indirme sitesi istiyorum birde sorum var acaba gta 5 i orjinal almadan online oynama şansımız var mı ?
torrentoyun sitesine bi bakBeyler Gta 5 i ücretsiz indirmek istiyorum sizden isteğim güncel ve çalışan sıkıntı çıkarmayacak bir indirme sitesi istiyorum birde sorum var acaba gta 5 i orjinal almadan online oynama şansımız var mı ?
Yok onun yarini bazı çalıntın tookstar habı gta satan siteler var ordan ala bilirsinBeyler Gta 5 i ücretsiz indirmek istiyorum sizden isteğim güncel ve çalışan sıkıntı çıkarmayacak bir indirme sitesi istiyorum birde sorum var acaba gta 5 i orjinal almadan online oynama şansımız var mı ?
gta v almicaz demi steamdan online oynamak için gta 5 online editiyonu alıcaz ?cok zor bir ara bende arasdirdim bir kac yer buldum ama online giremiyorsun sonra gitim aldim yapcak biis yok ama ginede bir arasdir bak son careen :d almak olsun
dostum 50 100 tl veririm bişey değilde online edition 190tl falandostum en iyi sen ***** indirmek yerine biraz sabır edip para biriktirirsen 50 tl civar satlıyo plati.ru zaten oyunun online crac-k oynama şansın yok olsada paso hileci ve az kişi olur bide oyunu gb olarak çok fazla hiç uraşma para birktirip direk al